reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wozki i cale szalenstwo zakupowe

reklama
U nas jest jeden taki lidl na uboczu miasta ze tam nawet po poludniu sa rzeczy z gazetk:-) wiec jak nie uda mi sie kupic w moim to jade do tamtego ale racja szwagierka( mieszka w innyn mieście) mi opowiadała ze jak kiedys poszla z samego rana to komuś żebra polamali porozwalali lodówki i pozbijali jakieś słoiki a jeden gościu złapał caly kosz i do kasy sie z nim udal i za godzine stał na targu i o 100 zl drorzsze mial te kurtki

jaka smykalka do biznesu hahaha nie moge, ja swojego lidla omijam strasznie duzo rumunow i okolicznej patologii ale jak mialam prace w nowobogackiej dzielnicy to tam w lidlu zawsze 3 osoby na krzyz i wszystko z gazetki bylo ;p

U nas też w lidlu nie ma problemu z kupieniem rzeczy z gazetki, czasem nawet po pewnym czasie udaje mi się upolować przecenione ciuszki dla córki. Ostatnio jak były dziecięce rzeczy mogłam wybierać ile chciałam :)

Witam sierpniowe mamusie. Jestem lutową mamą 2016 oraz czerwcową 2011 ;)
Mam na sprzedaz niemieckie krople sab simplex na kolki. Nam sie na szczescie nie przydaly. Moze ktoras z Was byłaby chętna?
Szczęsliwych i bezbolesnych rozwiązań zycze &&&

A to moje dzisiejsze zdobycze zakupowe, tak się pochwale:)

Załączniki

• 20160628_141818.jpg
    20160628_141818.jpg
    276,4 KB · Wyświetleń: 102
  • 20160628_141900.jpg
    20160628_141900.jpg
    296,9 KB · Wyświetleń: 110
  • 20160628_142256.jpg
    20160628_142256.jpg
    281 KB · Wyświetleń: 117
Trzeba przykrecic do ściany tak jak.mowi papercut. Zresztą. Moja jeszcze nie przykrecona a nie gibie się. :) spoko luzik.

Igi 34 tc [emoji173]

reklama
Do góry