reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wozki i cale szalenstwo zakupowe

Ja miałam wanienkę na stole.
Też szukam kremu na brodawki. Ostatnio używałam bepanten córka tak mi pogryzła sutki do krwi że bez tego nie dałabym rady.

reklama
co do kremu to mi koleżanka poleciła Maltan, podobno jest świetny, czytałam też opinie a i skład ma dobry i przed karmieniem nie trzeba go zmywać :)

Ja tez słyszałam, że Maltan najlepszy. Ja na razie smaruje olejem kokosowym żeby je trochę nawilzyc i uelastycznic bo suche się robią dziwnie.

Igi 34 tc [emoji173]

Jescze nie wyprane i nie wyprasowane ale wypakowalam z kartonów. :) bodziaki , dzienne oraz spiochy plus pościele :)
1467051950-1d1mld.jpeg
1467051955-1d1mld.jpeg

Igi 34 tc [emoji173]

Od dzisiaj do piątku w Superpharm Pampers Premium Care w promocji za 34,99 zamiast 56,99 zł. Ja kupiłam opakowanie pieluszek nr 1 (88 szt) i nr 2 (80 szt) :-) :)

U mnie w mieście to się tak rzucaja , że na bank juz nie ma. Jak były w tesco chusteczki po 22 zł 6 pak to w pół h obrobily :D

Igi 34 tc [emoji173]

Hehe co do lidla . Jakiś czas temu były spoko kurtki. Akurat z mężem jechałam tam na zakupy i na parkingu przy wysiadaniu z auta mówię : " może ta kurtkę wyhacze " facet zaczął biec z babą jak to usłyszeli i autentycznie biegli zobaczyć czy jakaś była :) nie było.

Igi 34 tc [emoji173]

reklama
A propos lidla, raz jeden chciałam kupić sobie kurteczkę (taki softshell niby) ale dałam spokój gdy zobaczyłam kolejkę jeszcze przed otwarciem. Zadzwoniłam do szwagierki (u niej w mieście 3 lidle) z prośbą o zakup, to powiedziała że już była i tak się ludzie szarpali o te kurtki że musiała interweniować policja. Także ten... juz nie obczajam lidlowskich gazetek ;)

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry