reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wozki i cale szalenstwo zakupowe

reklama
1465370618-1d1mld.png

A ja dziewczyny taki wozeczek zakupiłam tylko nosidełko inne maxi cosi

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Super wozeczek :)

A Moze macie jakis link gdzie mozna zaopatrzyc sie I w ubranka dla malucha I w pare rzeczy na poczatek dla mamy

Ten otulaczek faktycznie on jest miękki nie podtrzymuje główki. Ale możesz na poduszkę dziecko położyć w nim a w rożku dziecko może się u pocić dlatego wybrałam otulacz.

Ja też planuje body i pólśpiochy. Pajace i spodnie. Ja ogólnie nie nastawiam się na dużo zakupów w rozmiarze 56 bo moja córa miała 56cm jak się urodziła i zaraz 62 nosiła.

Wózek bardzo ładny ja 3 lata temu kupiłam wózek Adamex Mar i mam wrażenie że teraz wózki są na jego wzór ale mają oczywiście ładniejszy stelaż i wzór.

Jedno miejsce w którym można kupić coś dla dziecka i coś dla mamy hmm?
nie wiem ja uważam ubranka z Tesco jako bardzo dobrej jakości. Można je prać gotować i są ciągle ładne. Dla mamy chyba też cos znajdziesz

Uff! Wreszcie wybraliśmy i kupiliśmy wózek! Teutonia Cosmo V4 (może jutro uda mi się wrzucić zdjecia). To nie koniec dzisiejszego szaleństwa, przez internet kupiłam jeszcze dwa śpiworki Lodger Wrapper Motion - jeden bawełniany, a drugi polarowy. Jak kurier przywiezie to napewno prześlę zdjęcia. Co za dzień! :-)

Super wozeczek :)

A Moze macie jakis link gdzie mozna zaopatrzyc sie I w ubranka dla malucha I w pare rzeczy na poczatek dla mamy
Ja wszystkie rzeczy dla dzidzi dostałam po chrześniakach, więc nie pomogę a dla siebie koszule do karmienia, staniki itp zamówię na Allegro ale jeszcze nie wiem gdzie

Uff! Wreszcie wybraliśmy i kupiliśmy wózek! Teutonia Cosmo V4 (może jutro uda mi się wrzucić zdjecia). To nie koniec dzisiejszego szaleństwa, przez internet kupiłam jeszcze dwa śpiworki Lodger Wrapper Motion - jeden bawełniany, a drugi polarowy. Jak kurier przywiezie to napewno prześlę zdjęcia. Co za dzień! :-)
Czekamy na fotki!

a z tymi koszulami to jakas jedna przez glowe siegajaca za tylek, ktora w razie co mozna obrzygac i ze 2 takie rozpinane do karmienia na lezenie po porodzie?

reklama
Do góry