reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wozki i cale szalenstwo zakupowe

Wrzucajcie fotki tego co kupujecie, bo ja niezdecydowana jestem jak nigdy, może mnie coś zainspiruje ;)
Ja też się powoli ogarniam, bo już czas. Oto co już mam z wyprawki higieniczno-kosmetycznej dla Laury.
Butelkę mam nową po synu, w razie co będzie.
Jeszcze muszę dokupić pieluszki, jakiś kocyk, no i ubranka..... No i dla siebie parę rzeczy.

Załączniki

• DSC05550.JPG
    DSC05550.JPG
    122,7 KB · Wyświetleń: 129
reklama
ja jakos w poniedzialek sie za to biore na razie posciagalam rozne listy wyprawek bede je porownywac, analizowac, napisze swoja i zamawiam, smutno mi ze do rossmanna sama nie moge isc powybierac :(

papercut współczuję bardzo, że nie możesz sama osobiście pomacać tych wszystkich rzeczy. Ale dobrze, że teraz mamy internet. Ja pod koniec czerwca jadę z mężem do ikei i po fotelik, może zajdę do jakiegoś sklepu z ubrankami, ale więcej wojaży zakupowych nie planuję. Prawie wszystko przez neta.

cale szczescie jest internet znalazlam na allegro uzytkownika co ma wiekszosc tych higienicznych rzeczy od pieluch tetrowych po te podpaski bella pooorodowe czy szczoteczke do wlosow dla niemowlaka wiec pewnie hurtem wezme i raz za przesylke zaplace[emoji14]

zakupy zrobione! na allegro za 140 z wysylka, lista do rossmanna za 85 dzisiaj posle swojego to juz bede miala i tak na prawde brakuje mi octeniseptu, soli fizjologicznej, jakiegos kocyka, koszuli do szpitala ew parasola do wozka i jestem ready :) jezu od razu humor mam lepszy endorfinki sie wydzielily :D wstawie foty jak bede miala lupy

Mialam to samo jak kupiłam rzeczy :)

Ja kosmetyki i moje rzeczy do szpitala zostawiam na koniec. Nie planuje jeszcze rodzic a w razie wu mąż ma listę co potrzeba gdyby coś :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry