reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wozki i cale szalenstwo zakupowe

Wrzucam fotki wczorajszych zakupów :-) wózek kupiliśmy używany w idealnym stanie (wg tego co mówiła sprzedająca, wózek był na spacerze dwa razy i tyle, ona go dostała, a chciała 3w1 i tak kupiła, a my chcieliśmy tylko gondolę, więc się zgrało). Nie ma żadnych śladów używania i strasznie się jaram! Dodatkowo dostaliśmy nowe adaptery do fotelika, które w sklepie kosztują ok 200-230 zł, a za całą przyjemność zapłaciliśmy pani 700 zł :-D Pani chyba nie była świadoma, co i za ile sprzedaje. Dodatkowo wrzucam zdjęcia śpiworkow- wyglądają jak psu z gardła, ale jeszcze nie miałam czasu ich ogarnąć. Kolor niebieski też nie do końca dziewczęcy, ale też dobra okazja była to wzięłam ;-)

Załączniki

• 20160610_093310.jpeg
    20160610_093310.jpeg
    182,1 KB · Wyświetleń: 151
  • 20160610_093341.jpeg
    20160610_093341.jpeg
    89,5 KB · Wyświetleń: 140
  • 20160610_093944.jpeg
    20160610_093944.jpeg
    174,4 KB · Wyświetleń: 136
  • 20160610_094127.jpeg
    20160610_094127.jpeg
    35,6 KB · Wyświetleń: 146
  • 20160610_094534.jpeg
    20160610_094534.jpeg
    244,3 KB · Wyświetleń: 153
reklama
Nati ja miałam dla poprzedniego dziecka też zyrafe Zoske) i to był jedyny gryzak który był przez niego maltertowany szczególnie jak szly zeby. Myślałam że coś jej odgryzie. Teraz też już kupiłam druga, byłam super zadowolona. Oby i tobie się sprawdzila

Dor1989, w super cenie udało Ci sie kupić wózek . Tez chorowałam na Teutonie dwa lata temu jak kupowałam wózek dla córki. Tylko ja chciałam cały zestaw 3w 1 i prawie kupiliśmy tylko zastanawialiśmy sie czy nam sie zmieści do samochodu i pani w sklepie powiedziała ze jeszcze troche czasu do porodu, a dostawa jest darmowa wiec możemy zamówić pozniej. I tak pani straciła klienta za 4500 tys. , bo zaczęłam jeszcze oglądać inne wózki i tym oto sposobem kupiliśmy Peg perego za ok 2500. Teraz będzie dla drugiej dzidzi :-).

Dor1989, w super cenie udało Ci sie kupić wózek . Tez chorowałam na Teutonie dwa lata temu jak kupowałam wózek dla córki. Tylko ja chciałam cały zestaw 3w 1 i prawie kupiliśmy tylko zastanawialiśmy sie czy nam sie zmieści do samochodu i pani w sklepie powiedziała ze jeszcze troche czasu do porodu, a dostawa jest darmowa wiec możemy zamówić pozniej. I tak pani straciła klienta za 4500 tys. , bo zaczęłam jeszcze oglądać inne wózki i tym oto sposobem kupiliśmy Peg perego za ok 2500. Teraz będzie dla drugiej dzidzi :-).
Ja zachorowałam na Teutonię jak tylko dostałam ją w swoje dłonie w sklepie :-D Właśnie przez duże rozmiary wózków 3w1 chcieliśmy tylko gondolę na początek, a za kilka miesięcy zainwestujemy w jakąś super kompaktową spacerówkę, która bez problemu będzie się składać do naszego małego bagażnika. W końcu spacerówka posłuży trochę dłużej niż gondola :-) a fotelik i tak chcemy osobno. Sporo jeździmy, dlatego zdecydujemy się na Kiddy Evo-Luna i-Size z bazą.

Nati, kiedyś czytałam o tej żyrafie i totalnie o niej zapomniałam. Tez ja chce ;-). Za ile ja kupiłaś? Widzę na internecie zaczynaja sie od 77 zł. Troche dużo, moze komuś dam pomysł na prezent ;-)

reklama
Od razu można ją dać bo jest leciutka i łatwo dzidzia w rączkę moze chwycić a jak nie chcaco uderzy się w buźka machajac rączkami to nie będzie od razu podbitego oka jak przy jakiejś cięższej zabawne.

Nati to rzeczywiście promocja. Mnie też się udało za 14e kupić a normalnie to one koło 20 e kosztuja

Do góry