reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózio dla kruszynki:)

reklama
dziewczyny, nie popadajmy w skrajnosci, allegro jest przeciez wiarygodnym serwisem... jeden nieuczciwy sprzedawca nie znaczy, że nagle wszyscy tam powariowali. Spokojnie w normalnych sklepach tez zdarzaja się oszustwa:tak: i to niebanalne:-(
Podpisuję się pod tym wszystkimi czterema łapami - zadnimi tyż! :tak:
Dotarły dziś do mnie ciuszki (ciepły rampersik, bluza, sztruksowe ogrodniczki i skarpetki frotte) w świetnym stanie - a zapłaciłam za nie 1 zł + przesyłka 7 :-)

Annula nie mam uprzedzeń do trzykołowców ale serwisant ostatnio tłumaczył nam, że układ "przednie kółko mniejsze niż 2 tylne" wyjątkowo się nie sprawdza - podobno korzystanie wymaga sporej siły i na jakichkolwiek nierównościach jest problematyczne.

Pycia śliczny! My zastanawiamy się nad czerwonym fotelikiem - ale muszę go zobaczyć na żywo :tak:

Naszym Mutsy jechałam po ulicy dopiero raz i tylko kawałek (od serwisu do auta) i jestem zachwycona! Ta skrętna oś sprawdza się świetnie - chodnik był dziurawy jak cholera, a ona tak działała, że mimo że się kręciła, wózek jechał prosto! I zero wysiłku! Ofkors, wiem że to bardzo mała próba, ale jakbym na tym chodniku ugrzęzła, to chyba bym się już załamała... A tak - cieszę się! :-)

Spacerówka i gondola Sport 14 (czyli beżowy prążkowany - jak sztruks) a fotelik będzie czerwony (Sport 02) lub Sport 31 - albo inny, jeśli na miejscu bardziej nam się spodoba :-D
A Ty wciąż myślisz o Mutsy?

Sorga ja już przez ten cholerny wózek zaliczyłam bezsenne noce i nic z tego nie wynikło. Przestałam myśleć o tym, na co nie mam wpływu i cieszę się z tego, co mam :-)
Poza tym, te sterty ubranek wokół mnie (nie mam gdzie upchnąć i leżą na sofie i obok :zawstydzona/y: ) świetnie mi robią :-D

Pycia, zadowolona? my też właśnie o tym wózku myślimy :-) Poopowiadaj o nim troszkę :-D

reklama
ja nie nioslam stelaza ale moj tesciu mowil ze jest ciezki ale mi osobiscie nie bardzo to przeszkadza bo mam dwie windy wiec nosic go nie bede musiala. odnosnie skretnej osi na poczatku jak jezdzilam po mieszkaniu to mialam problem nie umialam z niej skorzystac ale doszlam do wprawy. Wczesniej pisalam ze znalazlam opinie negatywne na temat tego wozka ale bylam u nas w trzech sklepach i mowili za reklamacji na niego nie mieli. a tak narazie nic wiecej nie moge powiedziec tylko tyle ze na zywo jest 100 razy ładniejszy niz na obrazku. :-)

Do góry