reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózio dla kruszynki:)

reklama
Niestety fotek z reala nie mam i raczej nie przewiduje w najbliższym czasie, bo wózio spakowany szczelnie w folie czeka na małego rajdowca.
A fotkę z sieci już wklejałam i nie chcę być monotonna. Ale wklejam jeszcze raz:
Edge2007_12720.jpg

W rzeczywistości jest ciemniejszy.
To model Edge Duo Combi na podwoziu Sport. Kupiłam w sklepie Exclusive Baby w Sosnowcu. Na razie bez dodatkowych akcesoriów. Ale tam w komplecie jest dużo dodatków. No może dużo to przesadzam. Jest moskitiera, osłona przeciwdeszczowa pasująca do gondoli i spacerówki i ochronka na nózie do spacerówki. Z dodatkowych rzeczy to tylko jest parasolka torba i śpiworek. A to na razie zbędne. A torba sama w sobie jest fajna, ale nie ma jej gdzie zawiesić. :baffled:

efilo gratuluje, wybralaś wózek, który najbardziej mi sie podoba jednakże jest poza moim zasiegiem finansowym;-) my jesteśmy praktycznie zdecydowani na implast driver 4xl ale poczekamy jeszcze z zakupem ze wzgledu na przesądnego tescia, ktory ten zakup nam sponsoruje :-p

No moj tesciu tez nam sponsoruje wozek ale powiedzial ze mozemy kupic juz teraz, wiec dzis albo jutro zamowimy wozek z sawexu magical 4x a jezeli nie spelni naszych oczekiwan ( nie wiedzialam go na zywo) mozemy og zwrocic badz wymienic na inny, jezeli bedzie cos nie tak to kupim driver 4xl. :-) ale mam nadziej ze wszystko bedzie ok.

A my najpierw kupiliśmy wózeczek, a później tatuś nam kaskę zwrócił :tak: i dołożył jeszcze na łóżeczko ;-)

A ja sie napalam na Mutsy z przednimi kołami skretnymi,ale chyba gondolke kupie na allegro bo róznica w cenie jest,a wygladaja jak nowizny

Emmaljungę można dostać na allegro używaną w doskonałej cenie. A to są wózki które podobno nie mają prawa się zepsuć :happy:
Dostaję jeszcze powiadomienie o aukcjach więc mam przegląd. Ostatnio nawet była aukcja za 1400 zł razem z fotelikiem maxi cosi. Niestety takie okazje znikają szybciutko, więc trzeba trzymać rękę na pulsie.

Kurcze, Esia, troszkę się podłamałam, bo ja też myślałam o zakupie tego wózka używanego na allegro. Nawet od dłuższego czasu przeglądam oferty. Teraz nie wiem już co robić. Może jednak tańszy a nowy.
Moim znajomym udało się kupić w świetnym stanie - czyli nie ma reguły. Teraz też bym kupiła ale WYŁĄCZNIE po uprzednim obejrzeniu u sprzedającego.
Natomiast fotelik samochodowy kupujemy nowy - właśnie dzwonili z hurtowni, że wreszcie zrealizowano zamówienie! I jedziemy w sobotę! Teraz tylko wybieram kolor :-D

Efilo rewelacyjny wózek! Strasznie mi się podobają koła ze szprychami :tak:

Gośka widziałam nowe gondole na Allegro w sensownej cenie :tak: A używane też są w niezłym stanie, bo są dość małe i pewnie niezbyt długo maluch w nich jeździ...

reklama
Po twoich doświadczeniach Esia z kupnem wózka na allegro doszłam tez do wniosku że jak już kupić używany to tylko po wcześniejszym obejrzeniu i najlepiej z osobą która wie co i jak sprawdzić w takim wózku.

Ja postanowiłam jednak zainwestować w nowy z myślą o tym że może posłuży jeszcze kolejnej dzidzi :-)

Do góry