reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózio dla kruszynki:)

Esia ja tez mysle o jasnej gondolce najprawdopodobniej kupie gondole na allegro ,ale stelaz chce nowy na przednich skretnych kołach

reklama
Udało mi się zrobić zdjęcie wózia. Oto on: :tak:

e06158a9f14bfea0med.jpg

e3203938c028d900med.jpg

dziwczyny czy kupujecie pościel do wóżków, własnie przyuwazyłam w darladzie i nie wiem... w sumie, rożek, śpiworek, kocyki, to po co jescze kołdra...:confused:

Efilo wózek cudeńko:tak: .
Sorga ja nie mam zamiaru kupować kołderki do wózka myślę ze kocyk będzie wystarczający szczególnie latem, a zimą założy się jeszcze pokrowiec z ocieplaczem i wsio:-) .

Ja mam zamiar kupic posciel do wozka bo wedlug mnie wozio ładniej sie prezentuje z ładną kolderka :-)

Gościu w hurtowni z artykułami dziecięcymi wybił ostatnio koleżance z głowy pościel. Udawadniał że nie ma sytuacji w której się przyda. I faktycznie tak na chłopski rozum to trochę bez sensu ta pościel. Są kocyki, rożki, pieluchy, kombinezony, śpiworki... Kiedy ta pościel miała by niby 'działać'? Mnie facet przekonał (pośrednio - przez usta koleżanki :-)) W dodatku nie miał żadnego interesu w odwodzeniu jej od zakupu - przez to wydała mniej.

reklama
Ja też od razu stwiedziłam, że pościel do wózka to zbędny gadżet (przynajmniej jeden trudny wybór mniej :-D )
Latem to pewnie wogóle niczym nie będziemy przykrywały, a na zimę kupimy kombinezony i ewentualnie przykryjemy kocykiem :laugh2:

Do góry