reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózio dla kruszynki:)

kachasku ja po niemiecku umiem tyle o ile :zawstydzona/y:
Ale na stronie jest napisane:
Ebenso kein Versand nach:
Litauen, Slowakei, Tchechien, Ungarn, Slowenien, Estland, Lettland und Polen.
:-(​

reklama
Jolka wózeczek bardzo mi sie podoba, tylko niestety dla mnie za ciężki. Zazdroszczę ze nie musisz brac pod uwage tego kryterium.

anielap ten twój też jest super :tak: i ja tobie zazdroszczę, że możesz mieć wózek na takich kółkach:-D
No i ja na taką cenę sobie pozwolić nie mogę :zawstydzona/y:

Esiu, pomogłaś :-) mnie tam nie przeszkadaza, że jest ciężki ;-), poza tym ja właśnie szukałam skrętnych. Jakbyś jeszcze mogła się dowiedzieć jak się sprawuje amortyzacja, to byłoby super :tak:
Przepraszam że dopiero teraz :zawstydzona/y:
Amortyzację chwalą obydwie moje koleżanki :tak: Jedna z nich chodziła z tym wózkiem na grzyby (dosłownie) i synek potrafił słodko i spokojnie spać, gdy ona przedzierała się przez krzaki i wertepy :tak:

Wygląd ma nawet ciekawy, tzn podoba mi się. Ale...
Nie ma opisu jak jest regulowane oparcie i podnóżek. I ja wolałabym pełną rączkę. Ale ma za to fajną, przystępną cenę.

Mam znajoma ,która jezdzi tym wózeczkiem jest zadowolona ,ale dla mnie za nisko raczki .
Z parasolek sa świetne Jane ale drogie

reklama
Pycia wygląda ciekawie:tak:
my przywieziemy z Niemiec (mama już kupiła) taki. (miałam w Polsce kupić inny, ale zabierzemy tamten, bo bez sensu będzie, żeby tam stał, a my wywalimy kasę na kolejny) tyle, że kosztował 50 euro (nie wiem jak z przesyłką, bo kupowała w schleker'ze wysyłkowym, ale to max 10 euro)
nie ma ani pompowanych kół, czy odwracanej rączki, ale opinie o nim czytałam dobre
no i waga:-)i cena...:tak:

Do góry