reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózek i łóżeczko

reklama
My właśnie wcześniej oglądaliśmy drewniane. Mąż zaś zmienił zdanie teraz po rozmowie z kolegami. Co fakt to fakt... przyda się na wyjeździe ale nie jestem zbyt przekonana do używania na codzień.

Dziękuję wam za opinię. ♡

@Miś-owa Mój przyjaciel używa turystycznego na co dzień i bardzo sobie chwali, a z kolei przyjaciółka wręcz przeciwnie, stoi u niej nieużywane. Różne dzieci, różne rodziny, różne opinie... sama nie wiem co chcę, zastanawiałam się nad koszem mojżesza na początek, bo mamy mało miejsca i też jest mobilny, ale to z kolei dodatkowy wydatek.

Dla naszej Zosi planuję w sypialni standardowe drewniane a na dole w salonie będzie dodatkowe turystyczne.
Dokładnie tez tak planowałam. Sypialnie mamy u góry, a całe życie w ciągu dnia toczy się na dole domu. Myślałam o wstawieniu do pokoju na dole takiego lozeczka turystycznego ale jeszcze się nad tym zastanawiam. Widziałam, że najwyższy poziom jest montowany, że tak to nazwę na zamek i to sprowadza do pewnych wątpliwości z mojej strony. Nigdy nie korzystałam z takiego lozeczka. Zobaczymy!!!! Polecasz jakieś sensowne i bezpieczne?

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja na coś takiego patrzę. Synio nie spał w swoim wcześniak uwielbiał kangurkowanie i ani rusz bez mamy przez pierwszy rok życia. W gondoli nie jeździł wcale bo spał tylko na brzuchu i w wózku ryk. Ogólnie sprzedałam praktycznie nowy wózek. Wszystko zresztą sprzedałam. Stwierdziłam po rozwodzie ze więcej dzieci nie będzie a kasa się przyda i teraz nie nam nic

Link do: LIONELO SVEN PLUS ŁÓŻKO TURYSTYCZNE KOJEC BRĄZOWY

f2w3skjol4llo8s8.png

Ostatnia edycja:
Ja na coś takiego patrzę. Synio nie spał w swoim wcześniak uwielbiał kangurkowanie i ani rusz bez mamy przez pierwszy rok życia. W gondoli nie jeździł wcale bo spał tylko na brzuchu i w wózku ryk. Ogólnie sprzedałam praktycznie nowy wózek. Wszystko zresztą sprzedałam. Stwierdziłam po rozwodzie ze więcej dzieci nie będzie a kasa się przyda i teraz nie nam nic

Link do: LIONELO SVEN PLUS ŁÓŻKO TURYSTYCZNE KOJEC BRĄZOWY

f2w3skjol4llo8s8.png
To łóżeczko jest bardzo fajne i dobrej jakości. Kupowalismy w sierpniu na prezent, niebiesko szare, rodzice malucha są bardzo zadowoleni. Na górze domu mają drewniane a to turystyczne na dole ☺️

reklama
Dokładnie tez tak planowałam. Sypialnie mamy u góry, a całe życie w ciągu dnia toczy się na dole domu. Myślałam o wstawieniu do pokoju na dole takiego lozeczka turystycznego ale jeszcze się nad tym zastanawiam. Widziałam, że najwyższy poziom jest montowany, że tak to nazwę na zamek i to sprowadza do pewnych wątpliwości z mojej strony. Nigdy nie korzystałam z takiego lozeczka. Zobaczymy!!!! Polecasz jakieś sensowne i bezpieczne?

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Link do: BABY DESIGN DREAM ŁÓŻECZKO TURYSTYCZNE 2W1 Wys.24H
Myślałam o takim łóżeczku ale czy kupię to się okaże bo kompletnie się na nich nie znam. Muszę poczytać jakieś opinie :)

Do góry