reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózeczki i foteliki

reklama
Antiope, ja juz go gdzies tutaj wczesniej wklejalam. To byl moj faworyt, ma bardzo dobre opinie i cene, ale pozniej wypatrzylam ten Jane, a on jest jeszcze lzejszy i ma skladana gondole. Ale Roan wydaje sie naprawde bardzo fajny :tak:

Antiope fajny
Ja chce przeznaczyc maxymalnie 500 zł ( 100 funciaków) na wózeki fotelik... oczywiscie uzywany.

Moze cos takiego uda mi sie w uk upolowac:))

Antiope- nie znam tej frmy- i nigdy nie porwadzilam tego wózeczka- ale wyglada naprawde bardzo ładnie- jesli jest rownie funkcjonalny i wygodny za rowno dla mamy jak i dziecka jak atrakcyjnie wygląda- uwazam ze super wybor!! i cena tez fajna:)

U mnie:
-Bugaboo
-Maxi Cosi Mura

Ale podejmę decyzję jak już po 25tc pojeździmy po sklepach i 'przejedziemy' tymi furami;-). Może zupełnie zmienię zdanie...? Na razie wiem tylko że fotelik do samochodu Maxi Cosi.. resztę będę wybierać za parę miesięcy..

martOocha ja też chyba z fotelikiem zdecyduję się na maxi cosi, bo poza tym, że słyszy się chyba o nich najwięcej jeśli chodzi o bezpieczeństwo, to pasują do wszystkich wózków, które wybrałam.

ja tez maxi cossi:)
wozek jak mowilam quinny buzz...
a wlasnie?? ogladalyscie ostanio O MATKO?? w ostanim programie ktroas chyba z kolei zona/ex zona Ibisza?? pokazywala wózek STOKKE - w sobote widzialam klientke z tym wozeczkiem w sklepie- powiem Wam ze fajne to to- ale strasznie malutki- i kompletny brak kosza na zakupy- torbe do wózka miala postawiona na tej desce dla straszego rodzenstwa i ciagle jej spadala:p no ale wyglada bajerancko nie powiem- a z funkcji ktore pokazywala Ibiszowa- sporo fajnych..tyle tylko....ile razy bede jeździc wozkiem po plazy????:D

ja byłam zakochana w Stokke, ale potem stwierdziłam że te KOŁA to nie na nasze chodniki.. jakbym jeżdziła z dzieckiem tylko po centrach handlowych to ok..a tak.. urodzimy na zimę..będzie breja, śnieg, deszcz i lód.. a te koła totalnie bez amortyzacji.. nawet nie pompowane..tylko takie jak w wózkach dla lalek..no niestety..dla mnie totalna dyswalifikacja..
Takie coś sobie przygotowałam w między czasie..Bo chyba gondola dla nas najważniejsza- na ten sezon porodów..

GONDOLAFOTELIK
długośćszerokośćwysokość
bugaboo763318
maxi cosi mura 4753818CabrioFix + EasyFix (Isofix)
xlander753120
mutsy 4 rider743418

reklama
Ostatnio w sklepie macałam tego Stokke- lekki jest, to fakt, ale taki wysoki i mały, dla mnie lipa. A kilka dni później widziałam laskę jak szła z tym wózkiem- dziecko jak w konserwie, i ta spacerówka jakoś tak dziwnie podskakiwała. Wnuczka sąsiadów mojej mamy też w nim jeździła więc napatrzyłam się na niego na korytarzu i poza lekkością nie ma w nim żadnych pozytywów.

Antiope ja miałam Roan Marita i jako marka jest w porządku, ja byłam zadowolona z jakości wózka. Torba czy pokrowce na nóżki wielokrotnie prane, a kolor nie schodził i materiał się nie niszczył.

Do góry