Nie chce się wymądrzać, ale dla mnie foteliki sprzedawana z wózkami to ściema. Naprawdę radzę kupić dobrej marki fotelik. Poczytać o testach ADAC, wydać trochę więcej,ale mieć komfort jazdy. Nasz pierwszy fotelik, właśnie taki zestawowy to był koszmar. Pojechaliśmy w podróż i musieliśmy się zatrzymywać, przebierać dziecko i suszyć ciuszki, bo to była masakra........Za drugim razem zapłaciłam za foteli 900zł, ale to jest bez porównania. Fotelik ma system odprowadzający pot dzięki czemu pot spływa po plastiku umieszczonym pod tapicerką. Dziecko przestało się wkurzać na jazdę samochodem i nie muszę robić przerw na suszenie dziecka....Fotelik o którym mówię to Romer King Plus....bo dla mnie ważne są też wyniki testów. Tak naprawdę większość fotelików nie spełnia swojej funkcji...co to za zabezpieczenie karku skoro jest zrobione z samego materiału i wcale nie utrzymuje głowy...Tak można mnożyć wady tanich fotelików, podrzędnych firm.
Oczywiście każdy robi jak uważa, ale mi nie miał kto doradzić i męczyłam siebie, dziecko z badziewiem
Zawsze można obejrzeć w sklepie, a kupić na allegro. Fotelik, który my kupiliśmy kosztował w sklepie 1100, a my kupiliśmy na allegro za 900 czy 800...zawsze taniej.
Oczywiście każdy robi jak uważa, ale mi nie miał kto doradzić i męczyłam siebie, dziecko z badziewiem
Zawsze można obejrzeć w sklepie, a kupić na allegro. Fotelik, który my kupiliśmy kosztował w sklepie 1100, a my kupiliśmy na allegro za 900 czy 800...zawsze taniej.
Ostatnia edycja: