reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózeczki i foteliki

reklama
Dziewczyny, z racji tego ze jestem Nianią mialam okazje testowac wózek mutsy Mutsy Transporter Stroller w Bassinet Grey | Online Baby Superstore wg mnie wózek nie jest wart swojej ceny . kosz na zakupy w ogole nie praktyczny wszystko z niego wylatuje . ma małą budkę jesli chodzi o spacerówkę. owszem koła piankowe sa ok duże wygodne. Kieszonka w budce od spacerówki nie wiem czemu ma służyc bo nic sie tam nie miesci. blokowanie o odblokowywanie kol jest beznadziejne bo Mały mi nogą cały czas blokował.

Antiope- nie mówie, że ma te wady, ale jest dosyc podobny do transportera . Po prostu wyraziłam swoje zdanie na temat wózka tej firmy porównując wykonanie do ceny. Zresztą jest cała maaaasa wózków każdemu odpowiada co innego ;)

Malta jasne, że tak. Tylko tak się zastanawiam nad tym co powiedziałaś, bo czytałam opinie o tym EVO i w przeważającej mierze były pozytywne, a nawet jak się pojawiły zarzuty, to inne niż Twoje.

Ja przez chwile zastanawialam sie na Evo, ale jednak zniechecily mnie negatywne opinie co do jakosci itp. Patrzylam tez na Evo, ale firmy Graco, Navington Cadet i Babyactive Elipso. Teraz jednak najbardziej jestem za Jane Muum, ma bardzo dobre opinie, lekki (stelaz 6,5kg), zwrotny, dobrej jakosci (wg opinii z netu) i ma skladana gondole, wiec calosc bedzie sie latwo miscic do mojego mikro samochodu. Przynajmniej tak to wyglada w teorii, zobaczymy w praktyce, jak przejde sie do sklepu ;-)

Pierwszy raz zaglądam na ten wątek i widzę,ze temat wózeczkowy rozwija się.

Ja po pierwszym razie teraz jestem pewna, że nie kupię już wózka 2 w1, ale na początek po prostu zwykłą gondolę. Po 6 miesiącach dokupię sobie fajną, wypasioną spacerówkę.

reklama
amethyst fajnie wygląda ten wózek i taniej wychodzi od Mutsy, ale nie podobają mi się te przednie koła, małe są i wyglądają mało solidnie. Ale pewnie zanim zacznę krytykować, powinnam zobaczyć ten wózek na żywo.
Co do fotelików, to szczerze mówiąc nie mam pojęcia na co patrzeć. Co jest ważne i jakie firmy najlepsze. Zapewne założyłam, że w zestawie z wózkiem będzie odpowiedni fotelik.

Do góry