reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wojtuś 25tydz. 03.01.2011

reklama
A niedawno doły zaliczałyśmy prawda Agatko ;-)
Mega wielkie gratulacje dla zdolnego Wojtka. Pomalutku, po swojemu dojdzie do wszystkiego ;-)
Niech chłopak raczkuje jak najdłużej :tak:

Nigdy, przenigdy nie przypuszczałam, że do aż takich łez doprowadzi mnie PIERWSZY SAMODZIELNY SIAD mojego dziecka.
To jedna z ważniejszych dat...

Dziękuję Dziewczynki:)
Dziś, nieskromnie ale się chwalimy.
Wojtuś siada, jak mu się zachce i dobra:) Mało tego, samodzielnie staje w kojcu przy szczebelkach, a wczoraj :))), wczoraj w tym kojcu przy rancie zrobił ze 3 kroczki w jedną i drugą...:)))
Oj wytrwały i bardzo odważny jest mój Wojtuś. Upadki mu nie straszne, jak się wywali to nadal uparcie do celu podąża. Moja krew!:))

A i wskoczyliśmy w pajacyki 9-12 :)

Ostatnia edycja:
Agata, tak ogromnie ciesze sie z Tobą!
Zobacz, Wojtula osiąga te wazne etapy rozwoju praktycznie zgodnie z normą wiekową (pisze oczywiscie o wieku skorygowanym).
Dzielny chłopaczek!:)

reklama
Zaraz spadniemy na drugą stronę ;)

Wojtuś robi brawo ale wtedy kiedy on chce...:D Drepcze wokół rantu kojca i zasypia w łóżeczku podczas spania w dzień. Nauka trwała kilka dni, pierwszy raz ceremonia wstawania i konsekwentnego kładzenia trwała prawie godzinę ale teraz jest już dobrze.
Wojtuś umie napyskować w swoim języku, jak nie chce jeść to nic go nie zmusi i zaczął pić!!! Kubusie pija z kubka ale nich już pije co chce, pal sześć, że słodkie i gęste.
Owoce wchrzania aż mu się uszy trzęsą, uwielbia banany i arbuza, truskawki, brzoskwinie, kiwi, gruszki też lubi.
Pies się go boi jak ognia, bo pies długowłosy a jak Wojt dorwał te kłaki...;))) Chlebek z masełkiem je:)
Siedzimy na polu długo, Wojt zadowolony jak nie wiem, ogląda dzieci, auta, pieski, drzewa i listki.
Ostatnio zaliczyliśmy szczepienie Hib+MeningitisC i Pneumokoki. Zniósł super. :)))
Moim zdaniem Wojtuś o wiele więcej rozumiem niż umie i chciałby nam przekazać.
A swoją drogą to charakterek on jest... w kogo to się wdało?;)))
Za to śpi całą noc, nawet nie jęknie, miodzio :)

Do góry