reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
Sprite bo wykraczesz te bliźniaki ;) Moja szyjka miała 1 cm rozwarcia po odejściu wód więc cóż też się nie popisała.. Ale się udało ;)

hahaha :-D

jezyk, fajnie, jakby tak wychodziło przed terminem, ale to już będzie po terminie, więc nie chcę. a poza tym do 08.02. to ja się nie uniosę. dobije do 30kg i mnie straż pożarna będzie z tego mojego 4 piętra zabierać na porodówkę przez balkon :baffled::baffled::baffled:
:-(

jenn, szukam pozytywów w tej sytuacji... co mi innego pozostało... ech

Jutro rodzi przez cc nasza forumowa kolezanka - Karolka:)

Tasia kciuki za jutrzejsze ktg:)

Goferek wykorzystaj dobrze jeszcze jutrzejszą swobode:)

Sprite ahahahaha dobre! Co do szyjki nie martw sie. W pierwszej ciazy w czwartek u gina szyja zamknieta miala az 4cm, a w niedziele odeszly mi wody na drugi dzien mialam juz core przy sobie;)

Melduje się po wczorajszej wizycie ;-) kupę kasy wydałam ale godzinę mnie badał chyba każdą żyłkę sprawdził przepływy wszystko co się dało no i wszystko jest ok ;-) tylko mała (4 lekarz potwierdził że laska więc nie będzie niespodzianki :-D ) jest 2 tygodnie do tyłu ale to już tak od połowy ciąży więc z racji że wszystko inne ok to widać taki jej urok i koło 3kg powinna mieć przy porodzie ;-)

teraz waży 2,5kg ;-)

reklama
Do góry