reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
Kciuki za wizyty &&&&

Alecta ja pierdziele współczuję :-( Też nie rozumiem po jaką cholerę Cię trzymają bez sensu zamiast albo puścic albo najlepiej cc zrobić....

Sprite..... :-D:-D:-D Ja nawet nie wiem jak wygląda ordynator w szpitalu co będę rodziła, ale moj lekarz też jest fajny :-D Znam tylko jego i dr.do spraw lecznictwa w szpitalu bo też był moim ginem.

Jestem nadal w dwupaku i w domku:-)

Na spokojnie po obiedzie pojechaliśmy do szpitala, położna podpięła mnie pod ktg, skurcze max 38.
Zaproponowała, żebym została na oddziale ale skoro skurczy prawie brak, tętno u małej super, skacze, fika to bez sensu leżeć i czekać skoro mogę i w domu poczekać.
Obejrzeliśmy sobie maluszki na oddziale nagadaliśmy małej, że kumple i kumpelki czekają i wróciliśmy.
Mam się zgłosić w sobotę o 10rano i już bez odwołania i puszczania do domu.

reklama
Goferek aż ciekawe która z nas pierwsza się rozsypie;-) Wg kolejności to teraz nieodwołalnie Twoja kolej, a ja zaraz po Tobie. Dobrze, że z Malutką wszystko ok. Ja ktg na oddziale mam jutro.

Do góry