reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
Doggi hahaha cudnie ją podsumowalas:D No tak, twoje chole.rnie bolesne skurcze:/ Ze tez one szyjki nie skracają! Zycze ci aby cie nagle zlapalo...wsio sie szybko skucilo z rozwarciem i szybko poszlo:) Tak jak chcesz w styczniu oczywiscie:p

U gina oczywiscie kolejka.

filipamama, goferek - gratki. super, że wszystko ok. i dobrze wiedzieć, że 1 palec to 2cm... hmm.. :tak::tak:

ja już po. wizyta ekspres, a czekania w kolejce godzina. po pierwsze to żałuję, że nie chodziłam do tego gościa od samego początku. no facet mnie mega zaskoczył. wchodzę, a on do mnie czemu mam nową karte załażoną, przecież ostatnio jak się widzieliśmy to on mi wyniki wpisywał, a ta jest pusta. CO ZA PAMIĘĆ! a ja u niego była dziś dopiero 3 raz! moja poprzednia gin. nie kojarzyła w ogóle, a przypadek specyficzny, bo przygotowywana była na pessar itp., a za każdym razem musiałam jej sie przypominać. a tu taki szok :szok:.

w każdym razie szyjka na szczęście zamknięta. kłuje, bo... UWAGA! głowa jest na dole!!! <jupi> mam nawet fotkę na pamiątkę hahaha uffff. wody ok, łożysko ok. pytałam, czy może się jeszcze obrócić do położenia pośladkowego, to odpowiedź dostałam coś w stylu "koncertu życzeń" Nulini hahahahaha ;-);-);-)

wagi nie znam, nie mierzył. wyliczył tylko, że wielkość wskazuje na poród w okolicy 20.01. na zdjęciu mam opis 36 + 4. pobrał wymaz.

dał też skierowanie na usg płodu, żeby niby sprawdzić dokładnie jak tam stan dziecka do porodu (głównie ze względu dużego pierwszego dziecka i podejrzeń, że te róznież będzie duże), ale w rejestracji dowiedziałam się, że oczywiście nie ma już miejsca na takie usg. jak już to dopiero 20.01. :confused2:. i teraz sie zastanawiam co z tym fantem zrobić. takie skierowanie jest ważne wszędzie, czy tylko w danej przychodni? nie mogłam już do niego wejść zapytać i teraz mnie to męczy.

następna wizyta 8.01.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry