reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
Doggi hahaha cudnie ją podsumowalas:D No tak, twoje chole.rnie bolesne skurcze:/ Ze tez one szyjki nie skracają! Zycze ci aby cie nagle zlapalo...wsio sie szybko skucilo z rozwarciem i szybko poszlo:) Tak jak chcesz w styczniu oczywiscie:p

U gina oczywiscie kolejka.

filipamama, goferek - gratki. super, że wszystko ok. i dobrze wiedzieć, że 1 palec to 2cm... hmm.. :tak::tak:

ja już po. wizyta ekspres, a czekania w kolejce godzina. po pierwsze to żałuję, że nie chodziłam do tego gościa od samego początku. no facet mnie mega zaskoczył. wchodzę, a on do mnie czemu mam nową karte załażoną, przecież ostatnio jak się widzieliśmy to on mi wyniki wpisywał, a ta jest pusta. CO ZA PAMIĘĆ! a ja u niego była dziś dopiero 3 raz! moja poprzednia gin. nie kojarzyła w ogóle, a przypadek specyficzny, bo przygotowywana była na pessar itp., a za każdym razem musiałam jej sie przypominać. a tu taki szok :szok:.

w każdym razie szyjka na szczęście zamknięta. kłuje, bo... UWAGA! głowa jest na dole!!! <jupi> mam nawet fotkę na pamiątkę hahaha uffff. wody ok, łożysko ok. pytałam, czy może się jeszcze obrócić do położenia pośladkowego, to odpowiedź dostałam coś w stylu "koncertu życzeń" Nulini hahahahaha ;-);-);-)

wagi nie znam, nie mierzył. wyliczył tylko, że wielkość wskazuje na poród w okolicy 20.01. na zdjęciu mam opis 36 + 4. pobrał wymaz.

dał też skierowanie na usg płodu, żeby niby sprawdzić dokładnie jak tam stan dziecka do porodu (głównie ze względu dużego pierwszego dziecka i podejrzeń, że te róznież będzie duże), ale w rejestracji dowiedziałam się, że oczywiście nie ma już miejsca na takie usg. jak już to dopiero 20.01. :confused2:. i teraz sie zastanawiam co z tym fantem zrobić. takie skierowanie jest ważne wszędzie, czy tylko w danej przychodni? nie mogłam już do niego wejść zapytać i teraz mnie to męczy.

następna wizyta 8.01.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry