reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

kasiek ja też mam późno wizytę - pierwsze usg 17.30, drugie (Doppler) dopiero 19... i potem 2 godziny do domu jedziemy także pewnie dopiero w piątek napiszę relację

reklama
Laydeek wiem rozumiem. Chociaz dla mnie ro i tak bedzie cxekanie jak na szpilkach
Ale ł juz bedzie w domu to inaczej
Mam nadzieje ze w nablizszym czasie nie wyskoczy mi juz z zadnymi wyjazdzmi bo sie wkurze

Emilchen a ty chyba juz mialas dopplera czy mi sie zdaje-wtedy co ja?

Agulqa o widzisz. Ja zawsze mialam bialo przezroczysty a teraz zolte majtki. I stąd moje zdziwienie.

Agulqa_b jak stachowi Sue zwraca to u mnie wychodzi ta stroną którą ma :p a często mu się to zdarza :p

Emilchen wow to nie zazdroszczę pory wizytowania

Agulqa_b niech on ruszy z kopyta i prawko zrobi bo będziesz na teściów skazana

Kasiekz ja miałam i wtedy grzybicę miałam też nic nie swedxialo i nie piekło ani nic

ja też miałam żółty przy grzybicy. ale taki naprawdę żółty i to dopiero w późniejszym stadium infekcji. taki lekko żółty u mnie jest naturalny. teraz mam przeźroczysty/biały.

już dziś życzę powodzenia na jutrzejszych wizytach :happy2:&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
jutro o 8 mam dentystę,a później internistę więc nie wiem kiedy będę w domu ;-)

Gratuluję wszystkim udanych wizyt, tylko tak dalej :))))

Doggi trzymam kciuki za jutro. Mi jak odchodził czop to w formie galarety ale u Ciebie to może przyjąć przeróżną formę bo jesteś jedyna w swym rodzaju :)))

reklama
Do góry