reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
Pierwsza część za mną. Z położną. Następna wizyta 19.12 dziś waga pokazała 70kg ;(((( dramat! Chyba spuchnieta jestem bo wczoraj miałam 69 wiec ciekawe.
Ciśnienie ok, wyniki krwi nie powalają jak to powiedziała, dostałam plan porodu do wypełnienia (jeśli będzie sn) gaz se zażyczę :p gbs za 2tyg bo 34tc skończony to za wcześnie.

Teraz czekam na gwiazdę ze spalonego teatru, miała być o 10 ale jej nie pykło... Juz mnie wkur.wia na dzuen dobry....

Doggi oddychaj głęboko może pomoże, wredne baby są wszędzie ;) Czekamy na dalszą część :)

To teraz moja relacja.. Szyjka ma 3 cm także gin mówi, że ok. Mały ma główkę na dole, ruszał się oczywiście mega bo jakże inaczej. Waży 1800 g także w normie się mieści :) W czwartek 11.12 mam ktg no i będę je miała co tydzień. Także uff.. No i żelazo mam brać bo morfologia spadła trochę. A no i nie przytyłam znowu ani grama.

reklama
Do góry