reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

Femme to niezle, na ta ostatnia wizytę to ty sie możesz nie załapać ;)

Doggi moze czop bo skąd przy grzybku to zabarwienie? Dobrze ze akurat jutro idziesz. Czop to wogole podobno moze duuzo wcześniej wyjść zanim porod sie zacznie

reklama
Doggi- obstawiam na szyjkę. Obserwuje. Ja oczywiście bym jechała na IP ale moja szyjka ma 2 cm i z Twoją nie może się równać :D tylko pamiętaj, że masz jeszcze nie rodzić bo jemy na święta.

Gochson czyli dobre wieści, gratuluję:tak:

Doggi masz rację, już tak daleko więc takie krwawe podbarwienie nie musi świadczyć o czymś złym, ale ja też się zawsze stresuję jak np. mi się zrobi mokro i nie wiem czy to po prostu śluz czy jednak coś z krwią :sorry2:

femme przybij piątkę, ja próbuję się umówić do 3-go gina, tym razem z Zaspy :sorry2: poza tym jeszcze jest moja internistka i hemotolog, razem 5 lekarzy :sorry2:

Wy rano wizytujecie a ja dopiero o 18.00. Ale ciesze sie bo mam od paru dni zolty sluz. Ktoras tez tak miala? Jak zaschnie na majeczka to robi sie zolte. A nic mnie nie piecze/swedzi.

Femme 21.01...wow:)

Doggi ja nie wiem bo u mnie razem z wodami wyszedl. Dobrze sie sklada ze masz jutro rano wizyte:) Kciukasy!

reklama
Laydeek nie narzekaj :p
Ja dopiero 22.12 :p

Doggi moze stachowi sie zwrocilo conieco i wyplynelo Toba ;-)

Femme moze 22 juz nie zdazysz odwiedzic ;-)

Kasiek ja mam ciagle taki a wszystkie wyniki ok

Mlody wlasnie ma czkawke :p

Do góry