reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

Jutro sporo wizyt.

O kurde straszycie. To jasny zolty taki mocniejszy kremowy;p Ale zawsze byl bialo przezroczysty. Zobaczymy. Oby zaden grzybek. Nigdy w zyciu nie mialam.

reklama
Kasiek ja też msm taki a na wymazach nic nie wyszło więc chyba jest ok ;-)
Kciuki za wizyty, ja dopiero jutro o 20tej!
Doggi też bym się pewnie zestresowala takim kolorem..choć może to być faktycznie czop bo onbma przeróżne postacie

Goschon super wiesci

Agulqa_b to lipa z tymi egzaminami! Mój T pamiętam w sobotę robił no inny termin mu nie pasował. Dodam że to był sylwester 8 rano :p

Doggi no lipa ale co zrobic
Musze zadzwonic do konina i zpaytac czy razem z dokami przesla tu kase bo ł ma oplacona u nich teorie wiec jakby whslali to pol biedy
Wtedy moze na 7rano da sie ustawic nawet
Masakra ze toxwszystko tyle kombimowania

No kicha z tymi lekarzami ale co zrobić ... eee myślę że do tego 22 wytrwam :-D nie sądzę żeby mała chciała wyjść przed terminem jakieś takie mam przeczucie i tak na luty :-p

&&&& za wizyty ! :-)

reklama
Gochson gratuluje wizyty:-) dobrze, ze szyjka sie trzyma:tak:

Doggi ja to bym sie zestresowala takim kolorem i pewnie pojechala na ip, ale dobrze, ze choc dzis idziesz do swojego gin.. oby nic zlego!!

Femme Ty to masz pecha z lekarzami ehhh:eek: a nie mo, bo moze mala nie bedzie chciala czekac za dlugo i nie zdazysz na 22.01:tak:

A i powodzenia na wszystkich dzisiejszych wizytach!!!!:-):-)

Do góry