reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

Nieobecna mnie się lekarz pytał kiedy miałam bo tak jak mówisz robi się ją co 1,5-2 lat. Z resztą po co robić w ciąży, nawet jakby odkryli komórki rakowe to żadnego leczenia w ciąży bym się nie podjęła.

reklama
Kasiek, super, ze wszystko w porzadku. Ja sie nie moge doczekac nastepnej wizyty, mam nadzieje, ze zobacze jak male sie rusza;)

Mi cytologie pobrała na ostatniej wizycie :) ale podobno pomieszali szkiełka i muszę iść jeszcze raz ;/

Dziewczyny, od kiedy można iść na to usg I trymestru, jak się jest w 11 tyg czy jak się go skończy? umówiłam się na przyszły wtorek i to będzie ostatni dzień 11-tego tyg i nie wiem czy nie będzie za wcześnie.

U mnie bad nius: zadzwoniliz przychodni ze wyniki wyszly zle. Mam tylko nadzieje, ze to ta tarczyca z nic z tych badan ciazowych. Ide do lekarza na 17.30. Jak nie yrok to sr..czka

indi trzymam kciuki by sie okazalo ze nic powaznego

gabi z tego co wiem miedzy 11 a ostatnim dniem 13tc, ale z tego co mi wiadomo dzidzia musi byc tez odpowiednio duza. wiecej nie pomoge bo ja nie ide wiec wiem tyle co gdzies doczytalam

reklama
Do góry