reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

Ja mialam miec cytologie, ale w miedzyczasie dowiwdziam sie, ze jestem w ciazy I lekarz kazal mi odwolac. Czy jesli np wyszlo by cis nie tak, to w ciazy mozna podjac jakie's leczenia czy trzeba czekac?

reklama
No wlasnie ja tez nie, wogole mnie to zdziwilo, ze kazali cetoligue pezelizyc na po ciazy. Przeciez to nie jest ani jakos specjalnie boleane ani niebezpieczne. Napewno boli mniej niz USG dopochwowe

Indi cytologię miałam ok. 18tc:) I to lekarz krzyczał, że powinnam wcześniej. Ponoć obowiązkowo w ciąży trzeba było wykonać.

Ja dziś po wyzycie w laboratorium (krew, mocz, glukoza - wsio OK) i po usg. Dzidzia machała rączkami i wierzgała nóżkami;)

Powiem wam, że dziwne, bo cyto obowiązkowe w ciąży.
Poza tym mój gin bada mnie zawsze jak przychodzę na wizytę i dopiero potem USG.

KasiekZ- super z tą wizytą!!! Ja następną mam dopiero koło 10 lipca więc dużo czekania przede mną...:dry:

Ostatnia edycja:
reklama
Ja miałam cytologię robioną tuż przed zajściem w ciążę. Poszłam do lekarza, żeby mnie przebadał i stwierdził czy nie jest za wcześnie na kolejną ciążę. Jak pojechałam po wyniki, to już byłam w ciąży;)

Do góry