reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

NULINI - może to od sprzętu zależy ? z Niną też byłam w 6 tygodniu na pierwszej wizycie i też serca nie było widać ;-)

reklama
Wreszcie znalazla ten watek :) dziewczyny super dzidziusie, wielkie gratulacje ! mam nadzieje ze jutro uda mi sie tez mojego zobaczyc

INDI - w 8 tygodniu na pewno wszystko już pięknie będzie widać :-)

NULINI - zazdroszczę :-) no ale nic też się doczekam :cool2: ważne że powiedział że na jego oko to bije to mnie podbudowało :-)

bada- super dzidziol.
Kartę ciąży dostanę na drugiej wizycie, jak dotrwam.

Dziś było usg- dzidziol ma 1,5 cm, serducho bije jak dzwon, aż się popłakałam, bo myslałam, że to już koniec mojej ciąży. Dostałam luteinę 2x2 i zwolnienie do końca tygodnia.

i to jest piekne ,zawsze trzeba byc dobrej mysli .... ;-)))

Dzień dobry z rana! :)

Femme Fatal - mi lekarz mówił, że na 100% będzie widać dopiero po skończonym 8 tygodniu (czyli w 9) bo do zapłodnienia mogło dojść później..

Chyba zaraz padnę ze stresu. Młody już pojechał do dziadków, Mąż zwalnia się 2 godziny wcześniej z pracy by iść ze mną do gin (chce być przy każdej wizycie). Mam się zjawić u lekarza między 14 a 18, będę więc koło 16. Ciekawe ile będę czekać - bo to w końcu na NFZ

Do mojego lekarza, do którego chodzę prywatnie nigdy nie czekam. Na tyle żadko umawia sobie wizyty, że jedynie z kolejnymi kobietami mijam się w drzwiach. Super sprawa. :)

reklama
Gratuluję udanych wizyt.
Ja też mam dziś wizytę, na 19. Nie mam wszystkich wyników badań, bo na niektóre trzeba dłużej czekać a ja dopiero wczoraj poszłam robić, ale najwyżej doniosę na kolejnej wizycie. Trudno.
Glukoza na czczo wyszła mi odrobinę za niska, nie wiem czy się martwić, bo zawsze miałam dobrą. No i ciekawe co u dzieciątka słychać, mam nadzieję, że wszystko dobrze. Ostatnio czułam się lepiej, Duphaston odstawiłam a Nospę biorę trochę mniej.

Do góry