reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
I ja już po wizycie. Dzidziolek jest i powolutku sobie rośnie. Tak jak lekarz zakładał, jest 2 tyg młodsz więc termin porodu się przesunął na 2 luty wg usg ale mam nadzieję, że mnie nie wyrzucicie na lutówki:)

Super wieści! Heh nie będziemy nikogo wyrzucać, a dziecko nie wiadomo - może jednak wyjdzie w styczniu :p

Witam się nieśmiało.. podczytuję Was trochę ale z racji tego, że jestem po przejściach (5 lat starań, dwa wczesne poronienia, w sumie już nawet byliśmy w ośrodku adopcyjnym, diagnoza APS itp. itd.) to mam pewne obawy co do wpisania się na wątek styczniówek ;)

Jestem obecnie w 9 tyg. 6 dniu ciąży, termin mam na 8-10.01.2015, biorę tonę leków i od początku jestem na l4, ciąża jest zagrożona, ale jakieś szanse są! Bo pierwszy raz widzieliśmy bijące serduszko, w tamtych ciążach nie było takiej możliwości, tak szybko dzieci umierały :(

Ostatnie usg miałam w 8 tyg. 1 dniu, dzidzia miała wtedy 12 mm i serce mocno biło :) kolejne usg w piątek 13.06, trzymajcie kciuki!
dużo zdrowia dla Was i waszych maleństw!

reklama
Do góry