reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

Nasza dzidzia w 8 tc:
asset.php

attachment.php
gratuluje ;-)

reklama
3d jak 3d ;) Robiliśmy w pierwszej ciąży - coś koło 300 zł płaciliśmy. Mamy film jak Młody ssie kciuka i łapie się za siusiaka :D

Jestem,a więc człowieczek rośnie jak na drożdżach ma już 2,5 cm,coś jakby rączki i nóżki ,główkę,serduszko i nawet pępowinęZobacz załącznik 628229 słabo na zdjęciu widać,ale na żywo cudo,według tego usg ma 9t4d,czyli rośnie już w swoim tempie

następna wizyta za 3 tygodnie i znów usg,ale to już to bardzo ważne,krwiak prawie się wchłonął,tylko ten lekarz coraz mniej mi pasuje,taki jakiś ,nadal nie założył mi karty ciąży mam przyjść za tydzień z wynikami,na które dał skierowanie i dopiero założymy kartę,on myśli,że ja nie mam co z czasem robić chyba :-p

reklama
Bada, gratulacje pięknej dzidzi! :)

W pierwszej ciąży kartę miałam założoną w 5 tygodniu na pierwszej wizycie bo było wszystko ok. Teraz lekarz nie zakładał bo nie wiemy co będzie z ciążą. Nawet nie zlecił mi żadnych badań, jedynie TSH.

Do góry