reklama
bada m.
Fanka BB :)
Sylwi 3mam kciuki też jutro idę się pokłuć
Tasia001
Jezyk gratuluję, oby tak dalej
Famme fatal gratuluję
I trzymam kciuki za jutrzejsze badania
Ja byłam dziś na wizycie. Było to tylko (albo i aż) USG. Fasolka ma 1,86cm i wychodzi, że byłby to 8tc3d. Tak mi się zdawało, że owulacja się przesunęła.
Następna wizyta 01.07
Famme fatal gratuluję
I trzymam kciuki za jutrzejsze badania
Ja byłam dziś na wizycie. Było to tylko (albo i aż) USG. Fasolka ma 1,86cm i wychodzi, że byłby to 8tc3d. Tak mi się zdawało, że owulacja się przesunęła.
Następna wizyta 01.07
Ja już po wizycie. Wszystko w porządku, wynik glukozy do zaakceptowania. Dzidzia dobrze się rozwija, ma 25mm. Termin porodu z om 15.01 a z usg 10.01. Nospa i Duphaston nadal chociaż dziś odkryła, że krwawienie jest z szyjki, bo jest nadżerka. Trochę byłam zaskoczona, bo w poprzedniej ciąży też zdiagnozowała nadżerkę, a jak poszłam po ciąży ją leczyć to powiedziała, że nie ma, a teraz znowu jest. Tym razem po ciąży będę się upierać, że na pewno jest.
Mam zdjęcie z wizyty ale nie potrafię wstawić.
Mam zdjęcie z wizyty ale nie potrafię wstawić.
Sylwi to super!!! ja też mam nadżerkę i ciągłe problemy z szyjką bo jest baaardzo mocno ukrwiona i możliwe ze też przez to były krwawienia. Wstawiasz tak jak odpowiadasz dwa dalej obok aparatu masz insert image i ładujesz fotkę albo można po prostu kopiuj i wklej
nieobecna87
Gratuluję udanych wizyt, dziewczyny!
reklama