reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
Jezyk gratuluję, oby tak dalej

Famme fatal
gratuluję

I trzymam kciuki za jutrzejsze badania

Ja byłam dziś na wizycie. Było to tylko (albo i aż) USG. Fasolka ma 1,86cm i wychodzi, że byłby to 8tc3d. Tak mi się zdawało, że owulacja się przesunęła.
Następna wizyta 01.07

Oto nasza fasolka
Urosla do 1.93 cm i serduszko bije :)

Załączniki

• 1402431235587.jpg
    1402431235587.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 53
Tasia Indi super!!! dobrze że ja mam trochę wcześniej wizytę bo do wieczora bym zwariowała:) Sylwi a co u Ciebie?

Ostatnia edycja:
Ja już po wizycie. Wszystko w porządku, wynik glukozy do zaakceptowania. Dzidzia dobrze się rozwija, ma 25mm. Termin porodu z om 15.01 a z usg 10.01. Nospa i Duphaston nadal chociaż dziś odkryła, że krwawienie jest z szyjki, bo jest nadżerka. Trochę byłam zaskoczona, bo w poprzedniej ciąży też zdiagnozowała nadżerkę, a jak poszłam po ciąży ją leczyć to powiedziała, że nie ma, a teraz znowu jest. Tym razem po ciąży będę się upierać, że na pewno jest.
Mam zdjęcie z wizyty ale nie potrafię wstawić.

Sylwi to super!!! ja też mam nadżerkę i ciągłe problemy z szyjką bo jest baaardzo mocno ukrwiona i możliwe ze też przez to były krwawienia. Wstawiasz tak jak odpowiadasz dwa dalej obok aparatu masz insert image i ładujesz fotkę albo można po prostu kopiuj i wklej

reklama
Do góry