reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

A ja miałam niby rodzić ! No i jestem z powrotem w domu
yes2.gif.pagespeed.ce.odCVgD4k4B.gif

Na ktg nawet jednego skurczu. Tętno OK.
Lekarz mnie zbadał i stwierdził, że nic się nie zmienia i lepiej będzie jak zaczekamy, aż mała sama zechce wyjść
laugh.gif.pagespeed.ce.Ef0GmO-8PG.gif

Więc czekamy :-)

reklama
Yggam ma jeszcze chwilke czasu;)

Susel noc byla spokojna, przespana;)

Jutro jade do szpitala na cc tj.najprawdopodobniej dzidzia wyjdzie we wtorek rano:) Dzis chyba nie zasne. Ze stresu az mi cisnienie skacze:D

:))) Trzymam kciuki, Ciekawe ile z nas jutro zobaczy maluchy ... bo u mnie też "jak będzie możliwość to zrobimy cc" i mam być na czczo, chociaz mam jakies przeczyucie, że g z tego będzie :p

info info, dziś porodówka zapchana, mam się stawić 14.01 i już z torbą o 8 rano, na czczo.
I uWaga, szok :szok::szok::szok: szyjka długa, kilometrowa daleko (pod samą kuzwa moją szyją chyba) ale miekka i da się sztucznie rozwarcie zrobić ... więc coś tam się troche ruszyło :-D

reklama
Do góry