reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

U mnie właśnie zapowiada się, że jak sama nie zacznę rodzić to 2 tyg będę się bujać jeszcze.... i urodzę dziecko z 5 kg

reklama
Wszystko to chyba zależy od lekarza ... z Tymkiem przenosiłam 2 tygodnie dziecko i wymusiłam cesarke ... bo już mi dręczyli cipkę wszytskim co możliwe i osiągneli rozwarcie na 3,5 - 4 cm ....

z Kolei teraz lekarz mówił mi, że czeka się max 5 dni i w 6 dniu po terminie (w moim przypadku cc), a sam się przekonał że mam żelazną szyjkę i czekanie za wiele nie da , więc cc będzie kilka dni przed terminem :tak:

Trzeba ich pognębić trochę o pomoc w urodzeniu:crazy:

Tasia, a Ty aplikujesz wiesiołka ?

Żelka no właśnie nie, chyba jutro idę na zakupy...;-) Jakoś tak naiwnie myślałam, że jak za pierwszym razem poszło szybko to teraz tez tak będzie

W wielu szpitalach chyba czekaja na maxa z tym wywolywaniem. Bez sensu, powonni każdą ciążę traktować indywidualnie a nie taśmowo :/

Sprite no właśnie moj gin.mi wyliczyl z jakiegoś "szablonu" 23 a mi z każdego kalkulatora wychodzi jal nic 21.

Ja po wizycie a raczej ktg, nic sie nie dzieje. Cicho sza. No moze jakieś mikro skurcze czasem sie pojawią. Poza tym mam juz termin cc na 16, gin zmienił mi bo do 19 mogę nie doczekać heh. Muszę przyspieszyć z przygotowaniami!

Alecta ty juz bedziesz pewnie wtedy cycowac z Lilą. Wez ich tam cisnij na obchodzie jutro bo weekend w szpitalu to wiesz, nic sie nie dzieje.

reklama
Gosiane najgorsze, że jutro mojego gina nie będzie, bo rano z dyżuru schodzi, a pewnie jakiś inny nie będzie chciał decyzji podejmować.
Pewnie będę musiała do terminu na to cc czekać :-(

Do góry