reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

Kciuki za wizyty dzisiaj!!!
Alecta, dopytuj cały czas!!! Masz prawo wiedzieć na czym stoisz.

W moim szpitalu wywołują porod po tyg.

reklama
Kur.wa po****ło ich.
Rzygać mi się chce na ten szpital.
Dzisiaj na obchodzie był ordynator i powiadomił mnie, że tydzień czasu sobie tu poleże, bo takie są zawsze zalecenia przy takich przypadkach jak moje i, że mój lekarz na pewno się pomylił jak mówił, że będę do piątku.
Kuźwa ja mam skończone 38 tygodni! To już jest ciąża donoszona to na co oni czekają.
I ich durne tłumaczenie, że w ciągu 2 dni oni nie są w stanie ocenić dokładnie jak dziecko przybiera.
Jutro mój gin powinien mieć dyżur od rana to może od niego się dowiem czegoś innego, a jak nie to pierd.ole wypisuje się na własne rządanie.

alecta, chore, chore, CHORE!!! Nie możesz zadzwonić do swojego gina, albo nasłać męża, żeby coś zdziałał? Pogadał z kimś? Co im da ta obserwacja??? Jeśli się okaże, że Lilka faktycznie za wolno przybiera, to i tak Cię pokroją czym prędzej, więc chyba lepiej zrobić cc już teraz i obserwować poza brzuchem :wściekła/y:
Nie mieści mi się to wszystko w głowie!!! :no:

Alecta co za bezsens. Może faktycznie wypisz sie na weekend na własne rzadanie, lepiej w domu byc z dziećmi. A jak wyszlo to ktg drugie?

Kciuki za wizyty!

alecta, no i to jest właśnie kur.wa chore!!! jak człowiek jedzie do szpitala w 12 tyg. z plamieniem, to Cię kur.wa do domu odsyłają, bo przecież jak masz poronic to i tak poronisz!!! a jak jesteś w 38 tyg. i spokojnie dziecko może wyjść z brzucha, to Cię jak idiotkę trzymają nie wiadomo po co!!! ja pier.dole! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Drugie ktg też w sumie kiepskiego, bo Lila mało się ruszała. Nie pomagało napicie się czegoś, krakersy ani trzęsienie brzuchem :-/
Dla mnie to też jest chore i w ogóle ten gbur ordynator mnie tak wkurzył, że szkoda gadać normalnie się poryczałam jak z gabinetu wychodziłam.
Poczekam jeszcze do jutra, bo na wieczornym obchodzie pewnie poznam wyniki dzisiejszych badań, a wydaje mi się, że jutro rano mój gin powinien być w szpitalu.
Jak coś to się sama wypisze i za tydzień na usg pójdę sobie nawet prywatnie do niego, bo jak mam leżeć po to żeby tylko leżeć i im statystyki oddziału podnosić to dziękuję bardzo.

Witam się 39tc;) (chociaż wg poniedziałkowego usg 40, ale wiadome...)

Gosiane do 16.01 już niedługo...odliczanie czas zacząć:D

Alecta bo zazwyczaj tacy są ordynatorzy, gburowaci! Może twój gin coś wcześniej zdecyduje, chociaż powiem ci że u nas cc też robią po skończonym 39tc. Będzie dobrze, jesteś badana, masz ktg...bliżej niż dalej kochana! &&&&

to w moim szpitalu ordynator jest młody i zajebisty. i przystojny :-D

editL: no może trochę przesadziłam z tym, że jest przystojny hahahahaa, ale jegi sposób bycia sprawia, że tak się go postrzega <lol>

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry