Unita ty juz dzuen po terminie to możesz pojechać i pomęczyć żeby Ci pomogli a co gin? Nic nie mówił co robić? Mi kazał przyjść 16.01 czuli dwa dni po terminie i się umówić na wywolanie porodu. Tylko teraz się pomieszało trochę
reklama
Mój powiedział, że jak do 12.01 nie urodzę, to do szpitala się wybierać. Tylko, że ja codziennie rodzę, a urodzić nie mogę, jakiegoś uparciuszka mam w brzuchu. Jeśli dzisiaj znowu będzie taka akcja, jak wczoraj, to chyba po prostu pojadę na IP ;-)
Tasia001
Fanka BB :)
Doggi wczoraj miałam skurcze i przeszły po godzinie. Termin miałam na wczoraj. Mój gin ma urlop a ta inna gin jakaś dziwna (chyba przygłucha, bo tak głowę dziwnie nadstawiała). W piątek mam iść zrobić ktg na oddział więc może czegoś się dowiem.
reklama
Moja mama tak miała każde dziecko w innym terminie. Brat prawie 2 miesiące wcześniej, ja tydzień po terminie a siostra tydzień przed terminem i tez żadnych symptomów po prostu przychodził ten dzień a ona rodziła i za każdym razem silnie zdziwione
No i moi rodzice mieli wśród dzieci ciężkie znaki brat kozioł, siostra wodnik a ja rak, dream team
No i moi rodzice mieli wśród dzieci ciężkie znaki brat kozioł, siostra wodnik a ja rak, dream team