reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

Sprite ja też jutro idę prywatnie żeby czegokolwiek się dowiedzieć a w piątek do mojego debila po skierowanie i zwolnienie bo jakbym tylko do swojego szła pewnie nic tylko bym miała doła... No ale najważniejsze że wszystko ok :-)

reklama
femme, a to jutro u Ciebie szykuje się fajna wizyta :tak::tak:

dzięki Laski!

sprawdziłam kartę ciąży z młodym. dokładnie w 37 tyg. mam wpisane, że waga 3500. teraz 37 tydz. 3200. jejku może się uda nie przekroczyć 4000.

Dziewczynki ja dzis mialam godzinne ktg. Skomi tetna byly, ale zapis w miare spoko. Skurczy oczywiscie zero ...
nastepne ktg w pon na 9:30.

Udało mi się spotkać z moim ginem na IP.
Szyjka pozamykana na 15 spustow ... :/ w pon na ktg mam byc na czczo, po ktg ok. 10 mam sie stawic na ip i jak będą lózka to bede miala cc ;) czyli oby do 12.01 ;)

reklama
Do góry