reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

Agulqa nie będę już się za dziewczynami powtarzać.
Będzie dobrze, bo innej opcji nie ma.
Moja Lilka też nic nie urosła, ale ja ciągle myślę o tym, że gin zapewnił mnie, że nawet jakby trzeba było rodzić wcześniej to dziecko jest już donoszone.
Uszy do góry :-*

reklama
Yggam- gratuluję wizyty.

Emilchen- cholerne płytki, ale przepływy w normie, dzidziuś sobie rośnie, mam nadzieję, że dzisiejszy szpital przywróci Ci spokój.

Filipiamama- no to czekamy!!

Gosiane- gratki dla Ciebie.

Stokrotka- teraz jest dobrze, będzie inaczej. Już niedługo będziesz tulic swoje dwie córeczki :)

Agulqa- dziewczyny dobrze piszą, będzie ok. Trzymaj się kochana, przytulam cieplutko i czekamy na wieści.

Kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty.

Moja ginka tych liczenia ruchów też nie jest zwolenniczka. Pyta mnie zawsze czy czuję małego i właśnie jakby mnie coś zaniepokoiło to wtedy do lekarza.
Po przrspanej nocy ;) doszłam do wniosku, że tak naprawdę jest mi obojętne czy to będzie CC czy SN byle poszło wszystko bezpiecznie.

Wymaz na gbs miałam tylko z jednej dziurki ;)

Wlasnie podlaczyli mnie pod ktg wiec troxhe to potrwa
Gin moj juz ich ochrzanil bo ktg mialam w piatek 19.12 i kolejne na 30.12 a powinnam miec raz w tym
No i polozne dostaly opr a konkretnie ta co mnie umawiala
Szkoda mi jej bo babka mila byla, ale z drugiej strony gdyby cos sie dzialo to co z tego ze mila...
Jak bede wiedziala cos wiecej to dam znac

Kurde wchodzę a tu takie wieści co z tymi dziećmi że rosnąć nie chcą :-/
AGULQA kochana będzie dobrze! Ważne że s się tobą od razu zajmą Robert już jest duży więc najwyżej szybciej wyjdzie i będzie sobie rósł poza brzuchem :-) & & & i informuj nas!

Femme jak mam byc szczera to psychicznie najlepiej zadzialalo by na mnie dzis cc.
Niech juz go wyjma i powiedza ze jest ok, dorosnie te dwa tygodnie z mamusia przy cycku ;-)

Agulqa_b dlatego ja zawsze mówię że nie obchodzi mnie czy lekarz i położne są mili czy nie ważne żeby się mną i stachem dobrze zajęli :) informuj nas!

AGULQA - jeżeli faktycznie stanął ze wzrostem to zapewne tak zrobią tym bardziej jak ruchy są słabsze, dużo po tej akcji z moim lekarzem czytałam i tak jest najlepiej dla dziecka :-) a z racji że ty już jesteś tak daleko z tygodniami i Robert duży to spokojne wszystko będzie dobrze i jak piszesz szybko na cycu nadgoni ;-)

Femme jutro zostaje rowne 2tyg do terminu z om a wcaoraj byly rowne 2tyg do terminu z usg z ok 10tc
Juz mam w du.pie te pierogi i ten grudzien :p
Byle Robson byl bezpieczny

reklama
Do góry