reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

Doggi jakies ruchy sie pisza
Ale znow za malo
Wlasnie u mnie byl moj gin
Zobaczyl na wypis
Upewnil sie kiedy mam termin
Zrobil nieciekawa mine i po ktg mam do niego isc gadac

reklama
Agula, olej pierogi!!!!!
Najważniejszy jest Robson. Jeszcze sie ich najesz w swoim życiu :)

Wypiłam kakao i cleaning. Nie wiem o co kaman :/

czekam na mojego gina
Jakxmialam ktg wyskoczyla im jakas operacja
Alw stwierdzilismy z ł ze nie chcemy isc do innego tylko pcozekamy
Pewnie jeszcze troche posiedzimy ale on wie co i jak wiec czekamy na niego
Dam znac jak wyjde i bede cos wiedziala

reklama
Wpadam na chwile a tu takie niusy :(
Agus, nie stresuj sie. Wszystko bedzie dobrze, zobaczysz. Moja ginka mi mowila, ze stresujac sie zmnuejszasz przeplywy przez lozysko I maly dostaje mniej tlenu, mniej pokarmu I wolniej rosnie. Sproboj sie zrelaksowac, wiem ze to trudne. Dawaj znac co I jak. Trzymam kciuki!

Do góry