reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
Agulaq_b rozumiem, że się martwisz. Jutro masz druga wizytę, zobaczysz, że będzie dobrze, zajmą się Tobą lekarze. A lekarz nie powiedział Ci nic więcej? Żadnych konkretów? Przyczyn? Czekamy na wieści a Ty proszę Cię odetchnij trochę.

Mommy ja też nasluchalam się o tym liczeniu ruchów od koleżanek, że trzeba liczyć, wydrukowalam sobie tabelkę, a jak zapytalam polozna to stwierdziła, że to nie ma sensu, że każde dziecko jest inne, ma inne pory na ruch, nie które w dzień śpią a nocą urządzają sobie imprezę a niekoniecznie musimy to czuć, poza tym teraz pod koniec ciąży dzidziuś i tak większość czasu przesypia.

Gratuluję udanych wizyt

Agulqa_b nie denerwuj się bedxie dobrze, jutro wszystko sprawdzą dokładnie i bedzue wiadomo o co chodzi, mi się wydaje ze się ponylili w pomiarach, tym bardziej ze młody może mieć już nisko główkę i nie da pełnego pomiaru wtedy. Nie płacz będzie ok! A gadał coś jeszcze?

Sprite powiedzial najpierw ze jest bardzo maly, ja mowie ze moze to ok bo licze na sn
A on mowi ze jest za maly
I czy mam wypis ze szpitala zeby sprawdzic jaki byl
Mowie ze myslalam dzis o tum ale w koncu nie wzielam
No i dlatego jutro o 8 mam byc w szpitalu
Zrobi ktg i porownw wielkosc
Jak powiedzialam cos o porodzie, juz nie oamietam, to powiedzoal ze nie ma sensu dzis o tym rozmawiac, jak juz to jutro jak przyjedziemy

Doggi ale tu wszystkie pomiary sa za male
Nie tylko glowka

agulqa, no nic nie pozostaje jak czekać do jutra. a ile ogólnie ma wagi? na wypisie masz napisane? albo dziś Ci podał? zresztą na wypisie miałaś jakąs różnice większa między brzuszkiem a główką chyba, co? a teraz niby proporcjonalnie znowu? z mojej strony KCIUKI i pozytywne myśli, bo nic więcej nie mogę.

agulqa, Kochanie, nie płacz, bo to w niczym nie pomoże, a zaszkodzi Robsonkowi!!! Myśl o jutrze, w szpitalu wszystko się okaże, będzie dobrze, bo MUSI!!!

Mój gin też powiedział, że żadne tam liczenie ruchów, bo to tylko stresowanie, mam chociaż raz na godzinę zarejestrować ruchy i gdyby mnie coś niepokoiło, to dopiero się stać czujną, w sensie jeśli Młody się normalnie wierci jak szalony, a nagle słabiej lub wcale...

reklama
Agulqa kochana - nie zamartwiaj się na zapas.
Najważniejsze, że już jutro gin jeszcze raz wszystko sprawdzi.
Wszystko będzie dobrze.:tak:Trzymam kciuki !

Do góry