reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

Agulqa_b bedzie dobrze, teraz juz dla Roberta jest bezpieczny termin wiec co by sie nie dzialo bedzie ok. Trzymam kciuki a wam jak najmniej stresu kochani!

reklama
Zostaje w szpitalu.
Maly ma za maly brzuszek
Ja tez i przez to nie rosnie bo ma malo miejsca
Poza tym mam za malo wod
Podlaczyli mnie juz pod ktg drugi raz
Bede miala wywolywany porod
Jak do jutra nie urodze to cc

Macie swoje dzieciatko Jezus ;-)
Przyslijcie laktator zebym mogla odciagnac mleko i nawpieprzac sie pierogow ;-)

Smieje siw, a tak serio jestem obsrana ze strachu i lzy mi same z oczu leca

Agulqa- trzymam kciuki, wszystko będzie ok! Czekamy na Robsona z niecierpliwoscia. Buziaki kochana.
O pierogi się nie martw zjemy za Ciebie :p

Dzieki jezyk
Na was zawsze mozna liczyc ;-)

Podobno Dzisiaj mi zaloza jakis balonik
Jak nie zrobi sie rozwarcie do rana to ponoc oxy
A poznie cc jesli to nic nie da

Trzymam kciuki za wywołanie! Jeśli zadziała, to powinno pójść raz dwa :tak: Niech się młody ładnie w kanał wstawia i wychodzi Jezusek do mamusi :-D

reklama
Agulqa kochana trzymamy kciuki i wysyłamy duuuuuużo pozytywnej energii dla Ciebie i Robsonka :tak: Będzie dobrze i najpóźniej jutro będziesz tulić malucha :*

Do góry