reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

Gratuluję wszystkich wizyt!!!

Masakra, Wy się już rozpakowywać chcecie, aż mnie panika wzięła!!!

Ja też potwornie "boję się" leżenia w szpitalu, na samą myśl mam łzy w oczach, już wiem, że się za Młodą zapłaczę :-:)-:)-(

reklama
Z ta luteina powiedzial ze mi odstawi jak cos w szpitalu, a wiecie co martwi mnie to ze wg jego USG male jakies te moje dziewczynki, ale on tak dokladnie na to nie patrzy, najbardziej sprawdza czy rowno rosna, ale wg jego pomiarow to jedna ma 1750, a druga jakies 1600 (co nie ma sensu bo by nie urosla przez dwa tyg), a do niczego te pomiary, w szpitalu zrobia przeplywy i KTG i bedzie oki:-) !. Elutka a jak Ci sie udalo taki spontan na NFZ szok:-) super ze wszystko oki!
Filipamama gratki udanej wizyty:-) !

Elutka to rzeczywiście spontanicznie,ale najważniejsze,że sprawdziłaś :tak: i bądź zwarta i gotowa w takim razie ;-)

Jak to ma być na już to bardziej rozwarta niż zwarta, ale w gotowości zawsze ... Kurcze, kurcze pierwsze dzieciaczki zbliżają się do nas wielkimi krokami :)

Trzymam kciuki i gratuluje udanych zapalanowanych i spontanicznych wizyt :)

Filipiamama, w którym w końcu szpitalu lądujesz i jak ma na nazwisko ten 2gi lekarz,, może znam ? :)

Żelka, na 98% na Kraśnickiej. A nazwisko lekarza, zabij mnie a nie pamiętam teraz. Zaćma ciążowa. Mam zapisane, a już leżę w łóżku i nie chce mi się wstawać :D

reklama
Do góry