reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

Ja luteine bralam do 32tc bo gin powiedzial ze potem i tak nie ma juz takiego dzialania. Magnez mam brac do 37tc.

Filipiamama super ze wsio OK i kciuki za poniedzialek!

Elutka wow wow wow jak to juz moze sie zacząc...aaaaaaa ale czas zlecial:)

Stokrotka pewnie ze tak! Pomiar zazwyczaj sie nie zgadza, nawet ten ze szpitala bo u mnie roznica byla az 600gram:)

Agulqa ja mialam sale jedynke. Komfort nie do opisania. M pracowal i byl dopiero wieczorami ale dla mnie mega spokoj. U kolezanki trojka dzieci w nocy plakaly na zmiane, ona sie budzila, jej bobas, a u mnie...mala i ja spalysmy razem na lozku kolo siebie:) Co 3godz.cycus...luz! Nie balam sie ze cos mi zginie (jak kolezance kilka nowych ciuszkow-swinstwo!) itp.

Ostatnia edycja:
reklama
Jenn to fajnie, ze ktg wyszlo ok i maly daje czadu, bo w koncu trening najwazniejszy:tak:

Stokrotka gratuluje!:-) dobrze, ze Cie biora do szpitala, bo jednak z blizniakami trzeba jeszcze ostrozniej:tak: moze w swieta bedziesz juz po;-) bo chyba cc robia z blizniakami szybciej nie??

Filipia no i super, ze takie dobre wiesci:tak:

Elutka no to faktycznie jedna noga jestes juz na porodowce;-) szwagierka teraz rodzila i do szpitala trafila ze skorczami i z rozwarciem tylko na 1,5 palca i po 10 godz urodzila;-)

LayDeek swietne wiadomosci:tak: a mala juz nie taka mala wcale:-)

reklama
Ale zauważcie dziewczyny ze te nasze styczniowe bobasy mimo różnych przeciwności uparcie siedzą w brzuchach :) jest 12.12 a tu wszystkie jeszcze w wersji 2Pac :) wyraźnie chcą być styczniowymi maluszkami ;)

Do góry