reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

Gratuluję udanych wizyt:-)
ja też miałam salę jedynkę, z jednej strony fajnie bo nikt mi nie przeszkadzał, spałam kiedy chciałam, mała się też tylko na karmienie budziła. Z drugiej strony było mi smuto bo nie miałam nawet do kogo zagadać, mój M się rozchorował dzień po porodzie i do nas nie przyjeżdżał, nikt inny też nas nie odwiedzał.

reklama
Laydeek super ze wsio OK:)

Susel ja tam w wolnej chwili siedzialam na necie na tel. I cieszylam sie blogim spokojem:p Od 17.00 byl M a 4dni szybko zlecialy:)

Moja kolezanka wlasnie miala wypadek samochodowy. Jechala karetka i gosciu przed nią nagle zachamowal wiec i ona nie zdązyla i smartem wjechala mu w du.pe. Jest na pogotowiu bo ją w klatce bolalo ale ona wlasnie zaszla w ciaze po ponad pol rocznym staraniu! Mam nadzieje ze wsio bedzie OK.

Ps.moja siora i byly to kozy-zero upartosci:) Lagodne spokojne charakterki:p

Susel po pępkowym się rozchorowal? ;)
Ja porodowke miałam tylko dla siebie,na raszei są 4 sale porodowe i każda na 1 osobę ale już później na poporodowej byłam w dwójce i yo było spoko, leżałam ze spoko laska i miałam z kim pogadać a tu jest tak ze na poród możesz sobie wziąć sale na poród rodzinny czyli jedynkę ale potem of razu masz "zarezerwowana" jedynkę na poporodowej co średnio mi się widzi, choć z drugiej strony du.py w zgc są tragiczne to mnie nie będą wkurzać przynajmniej :p

Kasiekz masacra! Mam nadzieje ze wszystko ok z koleżanką!

Gratki udanych wizyt :-).

Ja chyba właśnie wole, żeby ktoś był ze mną na sali. Przynajmniej jest się do kogo odezwać. Już wystarczająco się wynudziłam na tym L4, które dłuży mi się niemiłosiernie.

Doggi, ja właśnie dziś się zastanawiałam, kiedy to pierwszy bobas na świecie się pojawi;) Ja w zasadzie jeszcze tydzień i będę miała donoszoną ciążę;)
Mi by się tak marzyła sala jedynka. Lubię święty spokój;) Z Fifim pierwszy dzień leżałam sama, dopiero na drugi dzień koło 13 druga dziewczyna dołączyła, ale jakoś nierozmowna, a dwie kolejne koło północy;) W tym jedna znajoma ze szkoły rodzenia;)

Filipiamama mi to już chyba obojętnie czy będę sama cxy z kimś byle już urodzić i nie zwariować :)
Jest nawet taki film jak urodzić i nie zwariować :) super obsada i super pokazuje jak różnie.kobiety znoszą ciążę :) śmieszny :)

reklama
Do góry