reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
Bada to tak jak mnie, najbardziej boje się tych 3 dni (oby 3 dni) :tak:
W pierwszej ciąży ponad 1,5 tyg przed poreodem siedziałam i czekałam na samoistne rozpoczęcie akcji, było to doułjące, bo mi isę codziennie laski na sali zmieniały, one wychdoziły z dzieciaczkami, a ja tak wciąż trwałam z wielkiem brzuchem i twrałam :p ale wszystko do przeżycia, byleby dzieciaki zdrowe :)

Ostatnia edycja:
Widzisz baduś, u mnie to pierwsze dzieciątko i lubię byc pod stała kontrola. Moze faktycznie jest inaczej gdy masz juz brzdaca w domku. Wtedy szpital to zuo konieczne :)

Hej dziewczyny.
Ja dziś też po KTG. Wszystko ładnie pięknie. Malutka kopie na wszystkie strony, ale nie ma żadnego powodu do niepokoju.
W poniedziałek jestem umówiona do lekarza już ze szpitala gdzie na 99% będę rodziła, umówił mnie mój lekarz. Zobaczymy co powie, jak orzeknie cesarkę, to możliwe, że albo w dziurze między Świętami a Nowym Rokiem albo w dziurze między Nowym Rokiem a Trzech Króli. Mój lekarz, jak z nim rozmawiał, to zaznaczył, że według niego wskazania do cc są, ale co lekarz to inne zdanie więc zobaczymy.
No i wstępnie na 18 jestem umówiona na USG i przepływy u swojego.
Także chwilowo wychodzi na to, że od poniedziałku będę miała dwóch lekarzy;)

reklama
Do góry