reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

Dzisiaj jestem po ktg, mały oczywiście fikał bo jakże inaczej, ale ładny zapis się zrobił. Oczywiście skurcze były bo to już chyba nieodłączny element mojego dnia. Dotarłam do domu i padłam na kanapie a w całej chacie pachnie bigosem.. ;-)
Kolejne ktg mam 22.12 w poradni diabetologicznej.. a potem wizyta u mojego gina 29.12. Ciekawe ile do tego czasu mały przybierze :-)

reklama
Dopiero wrocilam do domu, musialam jeszcze zrobic zakupy na bigos:-) wizyta oki, powiedzial ze wszystko dobrze:-) ale w przyszlym tyg. mam juz isc do szpitala aby dziewczynki byly pod kontrola, z jednej strony sie ciesze a z drugiej nie wiem ile tam bede:-\ i juz sie martwie jak moj S. i psinka bez mojej osoby sobie poradza:-) nie wiem jeszcze w ktory dzien pojde bo zalezy kiedy bedzie miejsce na oddziale ma doktor dzwonic do mnie.

reklama
Do góry