reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
Emilchen nawet jakbyś miała te 3 tygodnie leżeć to lepiej jak będziesz pod opieką.
A ciuszkami itp się nie przejmuj to w tym momencie jest akurat najmniej ważne :-)
Najważniejsze żeby z Tobą i młodym było wszystko ok.

Dzięki dziewczyny.

Oczywiście, że najwazniejsze nasze bezpieczeństwo, na niczym mi bardziej nie zalezy :tak: ale powiem Wam szczerze, że czy przez hormony czy nie ale jakoś mnie to wszystko teraz przejmuje i dołuje... a w szpitalu nawet z Wami nie będę miała kontaktu, bo mam taki stary telefon bez neta :-p więc mi pewnie dośc smutno będzie. Rodzina też przyjedzie od czasu do czasu.

Przejęłam sie troche tą głupią szyjką, skoro ona tak krwawiła przy byle dotknieciu to co będzie przy normalnym badaniu?
Ale... będzie dobrze, będzie dobrze, będzie dobrze! To moja mantra teraz :-p

emilchen tak jak dziewczyny piszą, będzie dobrze wszystko. Po za tym będziesz spokojniejsza w szpitalu pod opieką lekarzy, nawet z tym odstawieniem acardu chyba będzie większy komfort psychiczny. KTG 2-3 x dziennie, więc maluch monitorowany. A pierdołami jak ciuszki się nie przejmuj, dacie rade napewno :)

reklama
Emilchen co tam jedne święta w szpitalu dasz radę wszystko dla dzidziusia ;-) ważne żebyś była pod opieką ja będę przez Gdańsk jechać w pierwszy dzień świąt mogę Ci coś przywieźć :-D :-D :p
Weźmiesz nr tel do nas i będziemy Ci zdawać relacje co u nas :p

Do góry