reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

Doggi gratuluję samych dobrych wieści

Filipiamama dobrze, że mąż wstępnie załatwił co miał załatwić. Teraz tylko czekać na tremin

Emilchen głowa do góry, do szpitala masz daleko ale przynajmniej będziesz już tak jak coś się zacznie dziać.

reklama
Emilchen nie dziwie ci sie bo sama przejelbym sie i panikowalabym gdybym krwawila. To pewnie przez te plytki:/ Ale pisalam ci ze w razie czego to przetaczanie krwi to nic takiego-jak zwykla kroplowka! Poza tym jak laski pisza bedziesz pod stalą opieką i jak swieta w szpitalu to pewnie nowy rok przywitasz juz z bobasem w domu!;) Bedzie dobrze &&&

Ja tak krótko :-)
Jestem po wczorajszej wieczornej wizycie :-) usg nie robiłam, , bo w w sobotę byłam więc bez sensu. .szyjka ma jakiś 1 cm, rozwarcie na półtora także jedno i drugie o pół cm się zmieniło. Główka jest już niziutko także jeśli chcę dotrzymać terminu i urodzić w styczniu to raczej mam się oszczędzać.
Kolejna wizyta 22.12 :-)
AAA mam zrobić tego paciorkowca...to jest obowiązkowe, bo już nie pamiętam jak pisalyscie?

Elutka oj no to już bliziutko u ciebie :) ale to fajnie :) paciorkowiec koniecznie bo jsk masz to musisz antybiotyk dostać żeby na dziecko nie przeszło w czasie porodu

Tak Elutka paciorkowiec jest obowiązkowy, nawet przy planowanych cc robią (chociaż wtedy nie wiem czy podają anty czy nie), ale podobno cała procedura porodu troche inaczej wygląda (od strony położnej) jak rodząca ma paciorkowiec.

Gratki wizyty no i ściskaj nogi ;)

reklama
Do góry