reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

Agulqa no właśnie mój gin mówi, że super, a te głupie baby w poradni diabetologicznej plują się, że nie tyje a powinnam.. Absurd jak na takiej diecie tyć :p

reklama
Doggi czekamy na ciąg dalszy :-)
Jenn super, że wszystko ok :-) ja na cukrzycowej diecie przybieralam na wadze, ale niedużo z miesiąca na miesiąc także niech ci dadzą spokój, ważne że maluch przybiera:-)

jenn gratulacje!

Doggi i co tam co tam??

My wyjeżdżamy ok. 15.Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze...

kasiek miałam :tak: ale ja mam mieć jeszcze w 35 tc (dzisiaj ) i w 37 tc (18.12.), zwłaszcza teraz jak odstawiam Acard...

Jestem po.... Wieczorem z teściową napiszę skargę na tą szmate!

Nie wiem NIC! Anemi nie zauważyla dopóki położna nie zwróciła jej uwagi, i dała mi jakieś żelazo to jej mówię że mi się nie wchłania a ona... "to nie mój problem".,,,,

Robi mi usg przez brzuch i nic nie mówi i każe mi zejść z fotela, (sama na monitorze popatrzyłam że miałam racje i młody się obrócił i wg usg ma 35+6) yo jej mówię że co to? Juz wszystko? A ona ze wsxystko a ja mówię że może by spojrzała w papiery że ma być sprawdzone czy się młody obrócił.... A ona "obrócił się, po co to pani wiedzieć" no kur.wa po co powiedzcie mi pi co, przecież to nie ja rodzę i nie muszę wiedzieć jaki poród mnie czeka,co mnie to obchodzi....

Uplawy... "zdarza się" to jej tłumaczę ze ewidentnie z krwią były, plus ta różowa woda i czy może mi szyjkę sprawdzić "nie czuje takiej potrzeby" to hej mówię że ja Sue martwię i ja czuję potrzebę sprawdzenia a ona "nie pani jest od określania co jest potrzebne a co nie, jest pani przewrazliwiona"

Skurcze codziennie - no spe i magnez, ciepły prysznic odpoczynek... To jej mówię że no spe i magnez biorę od dawna dawna i gdyby była kompetentna to by to z karty wyczytała. I że nic z tego nie pomaga bo jak się zaczynają to nic ich nie zatrzymuje.... A ona na to "nic na to nie poradzę" to mówię że by tą szyjkę sprawdziła a ona na to "nie sprawdzę" i nara.....

Proszę, dziękuję zniszcze ją!

reklama
Jaka pi.da!!!!! Doggi idz ty do innego gina bo nadal g.wno wiesz..jak można tak potraktować pacjentke, co to za hasła? Co teściowa na to?

Do góry