reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
Tez nie kumalam :) do miesiąca urodzin dodaje sie liczbę 20. Tak by nie było 150121... Bo roczniki 1915 jeszcze żyją :) i trzeba odróżnić.

A ja nie mam żadnych życzen jeśli chodzi o datę, już mi nawet rok obojetny chociaz wiadomo, że dla dziecka lepiej, jak ze stycznia...
No nic, zobaczę co lekarze na to wszystko, chyba nie pozostanie mi nic tylko zaufać i wytrzymać w tym stresie albo jeszcze opcja z tym zastepcą ordynatora...

Nie byłam na badaniach krwi, bo było za duzo ludzi, jutro kolejne podejscie...

21.1 to mój termin z pierwszego usg, z om 20.01...ale teraz zmienił się na 16.01 i tak ma zostać, bo to data kojarząca się samymi dobrymi rzeczami u mnie w rodzinie, za dużo żeby wymieniać m.in urodziny mojej siostry itp. Więc fajowo byłoby trafić:p
Z córą miałam na 14.06 (nasza rocznica ślubu), ale się troszkę pospieszyła:p

Ja mam na 21.01 termin i w sumie moglby być albo 14 to oba chlopaki mialyby 14-go urodziny tylko inne miesiące :) Dopiero do lekarza dotarlam przez korki. Kolejka oczywiscie wiec pewnie z 1,5 godz czekania...

Ja bym chciała wodnika, czyli po 21.01 żeby się urodził ale jak będzie kożiorożec to też ok ;-) Najważniejsze żeby zdrowy i kochany był

Jutro na 18:40 mamy 3D/4D podglądanko , więc trzymajcie kciuki żeby Tygrysio ładnie się pokazał :-)

reklama
Do góry