reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
McPearl, Susel, Bada gratuluje pozytywnych wiesci:tak:

Indi waga dzidzi az tak bym sie nie przejmowala, bo tak jak dziewczyny pisza tydz to malutka roznica, a gin moglo sie troche zle zmierzyc i juz zle wyszlo;-)

LayDeek jak tak jak Kasiek czulam jak maly sie przekreca, bo nienaturlnie o jednej stronie sie wypial a brzuch byl jak z kamienia i tak mnie ciaglo.. z poczatku nie zakumalam, ale nastepnego dnia bylam u gin i mowila, ze to na pewno wtedy sie przekrecil:-)

Powodzenia na dzisiejszych wizytach;-)

Ja dzis kolo 16 tez ide skonsultowac ta moja rzekoma (mam nadzieje) cholestaze, a pozniej do szkolki...

Kciuki za dzisiejsze wizyty! Ja jutro ide, ciekawe co tam z łożyskiem moim, mam nadzieje że ok.

indi myślę że dzidzia zwolniła tylko i tyle, mój ma rozbieżności ciągle w stosunku do tc.

Bada super ze wszystko u ciebie ok. A dlaczego piszesz ze da ci pozniej juz macierzynski? Nie moze ci pociagnac L4 do porodu?

Te badania to trzepią po kieszeni okropnie... jak się chodzi prywatnie do gina to już wogóle masakra jakaś, no ale do stycznia niedługo. Później będziemy wydawać na maluszki ;)

gosiane też wolałabym L4 do porodu,ale wiem,że jak ktoś długo jest na zwolnieniu to pod koniec dają już macierzyński,tym bardziej,że ja mam mieć cc przed sylwestrem według mojego gina,na razie o tym nie myślę jeszcze mam miesiąc zwolnienia i może szybciej urodzę :-D chciałabym przed 20 grudnia ;-)

reklama
bada super ze wsio ok
szkoda troche z tym macierzynskim
ja mam nadzieje na L4 do konca
bo jednak na l4 100% a macierzynski 80 no i po co ma mi sie szybciej konczyc?;p

ja planuje w razie w ginowi powiedziec zeby l4 do porodu pisal
wie o naszej sytuacji wiec mam nadzieje ze zrozumie ze te 20% to dla nas sporo

ja dzis na 18 i juz sie doczekac nie moge
ponoc dzis ma mi badania zlecac

Do góry