reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
Ma sens czy nie ma to szczerze mam to gdzieś. Niech już będzie styczeń, bo rzygam tymi badaniami, zakupami i całą resztą. Chcę tulic Franka i tylko to się dla mnie liczy.

Doggi, ja go muszę zrobić prywatnie. i zrobię. ale tak teoretycznie skoro nie jest obowiązkowe, to lekarz nie może go wymagać. może jedynie sugerować, że powinno się je wykonać. z drugiej strony, jeżeli to takie ważne badanie, to dlaczego nie jest obowiązkowe?

a powiem Wam coś lepszego. w tej przychodni, do której teraz poszłam na wizytę do nowego gina, chodzi też moja koleżanka z pracy, ale do innej lekarki i na NFZ. i od ostatniej wizyty laska musi płacić za wizytę 70 zł, bo przychodni skończył się kontrakt :szok::szok::szok:. pisałam Wam, że jak czekałam na wizytę, to jakaś dziewczyna płaciła właśnie 70 zł i była bardzo tym faktem zdziwiona. po rozmowie z koleżanką już wiem czemu. PARANOJA!

Gratuluję udanych wizyt :-)

Indii moja też tydzień a przez chwilę nawet było że prawie dwa mniejsza...

Sprite ja normalnie w przychodni u siebie na wsi robiłam :p

Też miałam na NFZ i uważam że warto zrobić i powinny być właśnie bezpłatne

Sprite paranoja :-/

Kciuki za wizyty :-)

Ja mam w środę :-D ciekawe jak rośnie moja kruszyna

reklama
femme ja uwazam ze dla ciezarnych komplet badan powinien byc na nfz
niezaleznie czy do gina chodzi sie prywatnie czy na fundusz
bo to jest paranoja by co wizyte czyli co miesiac powtarzac morfo mocz itp itd i za wszystko placic
no ale tak, kraj prorodzinny

Do góry