reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
Indi nie stresuj się moja ola np na usg od początku była 3tyg mniejsza. Urodziłam niby 6dni po terminie ale lekarz mówił ze to dziecko przenoszone min 3tyg a nie 6dni i urodziła się 51cm i 3030g kruszynka

Susel super ze wszystko ok, co do wagi teraz dzieci rosną dużo wolniej ale dużo bardziej przybierają na masie, najpierw masa potem rzeźba ;) :p

Ja na hiv robiłam w diagnostyce.
A propos badań do porodu to z tego co pamiętam na pewno potrzebna jest grupa krwi i chyba hbs i aktualna morfologia.

W każdym :) Ja zawsze robię w Diagnostyce i tam bez problemu. Z tym , że nie zobaczysz wyniku przez internet, tylko będziesz musiała odebrać osobiście.

ok. w diagnostyce widziałam, ale tam w spisie jest kilka na HIV. pewnie babka mi podpowie, które dla ciężarnej ;-). bo u mnie w przychodni chyba nie robią, a szkoda, bo nie chce m się jechać aż do diagnostyki. dzięki.

reklama
Do góry