reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

Femme, mam tak, jak Ty, wiecznie jakiś niedosyt po wizycie... Ja z kolei nigdy nie jestem badana ginekologicznie, tylko usg jest zawsze. Też się wybieram na dodatkowe płatne badanie, chociaż już się tak wybieram od sierpnia i dojść nie mogę, bo to zawsze te 200 zł na coś innego się przydać musi :baffled: Ale teraz już idę, bo widzę po sobie, że dopóki tego nie zrobię, to nie uspokoję myśli... Wczoraj byłam na glukozie, poszło gładko na szczęście... za to po glukozie pojechałam do rodzinnego, bo mi ucho od poniedziałku boli, no i lekarz rodzinna wysłała mnie na płukanie, bo nie było widać co tam w tym uchu... (nie płucze się bolącego ucha !!!), no ale poszłam, w końcu lekarz chyba wie, co robi. Skończyło się skierowaniem go laryngologa, jadę dziś na 13.00, a po tym płukaniu i dziś w nocy to po wyłam z bólu... Mam nadzieję, że antybiotyk nie będzie konieczny :confused:

edit
Dogii, kurcze, czy to nie może być chociaż raz wszystko pięknie i ładnie. Zawsze jest coś... ale nie zamartwiaj się na zapas, może akurat szyjka pozytywnie Cię tym razem zaskoczy i skróci się, jak przyjdzie jej czas ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Doggi rety...masz przeboje z tą szyjką i nie tylko. Może nie będzie tqk źle i jednak im bliżej terminu zacznie się skracac..
Ja niby jestem zapisana 22.10 do mojego starego gina ale zobaczymy jak wyjdzie

Z Olka prawie miesiąc Przenosiłam ciążę (błąd w obliczeniach gin ale kto by słuchał ciężarnej) przez miesiąc miałam skurcze porodowe w wysokości około 80-90% i miesiąc się meczylam w codziennych bólach i dopiero po miesiącu ruszyło ale dla odmiany rozwarcie nie chciało mi się zrobić bo mam coś w budowie ze coś od Krzyża idzie a rozwarcie które idzie przy krzyżu bardzo ciężko rozbujać wiec super ekstra znów yo samo ;( ja pier.dole dzwonie do fryzjera, jest mi potrzebny bardzo! Niech mi chociaż Emanuel poprawi humor

Doggi współczuję Ci strasznie i nie dziwię się, że się wkurzasz.
Może w Twoim przypadku cc nie byłoby złym pomysłem jak masz się tak męczyć później.

Alecta szczerze po tym co mi gin powiedxial i z e sam zasugerował żeby załatwić zaświadczenie na cc to cis musi być na rzeczy bo nie sądzę by tak chętnie proponowali ludziom wałki żeby cc robić w końcu to.operacja i duże koszty dla szpitala. Muszę z teściową pogadać co ona o tym myśli.

Doggi z tego co czytam to ty się chyba bez większych kombinacji kwalifikujesz do cc...to jest sytuacja wyjątkowa. W razie W faktycznie zalatw to skierowanie na cc. .przenoszenie nie jest dobre i różnie się może skończyć. Lec do fryzjera!

Elutka tez mi się tak wydaje, ale tak dla spokoju ducha muszę pogadać z teściową ona zawsze mi dobrze radzi i staje na głowie żeby pomóc. W poprzednim wcieleniu musiałam być dobrą osobą ze teraz mam tak wspaniałą teściową ;)

Ok koniec z zapuszczaniem szyjki skrócić nie mogę yo idę włosy obciąć! Mam błogosławieństwo męża więc luz jsk to powiedxial "jeżeli poprawi ci to humor to idź do fryzjera, jesteś piękna nawet łysa tak długo jak się uśmiechasz" i tego mi było trzeba usłyszeć
Jsk wrócę pokaże wam moje ostre cięcie.

femme gratuluję córeczki, najwyżej potem będę gratulować synka jak się zmieni ;-) Lekarz jakiś niepoważny, moja jak dzidzia miała rękę na buzi to tak długo pukała głowicą w brzuch aż małe się obudziło i odsłonilo :szok:
Doggi trzymam kciuki za skrócenie się szyjki w odpowiednim czasie :-D biedna jesteś z tymi dolegliwościami wszystkimi :-(

Alicjaaa jejciu, my wkrótce też takie klocki nosić będziemy :))) Cieszę się, że wszystko wo porządku.

Gochson ja mam tez długą szyjkę więc nie pomogę. Reszta wszystko ok rozumiem?

Femme no co za lekarz... Mam nadzieję, że uda Ci się zmienić na jakiegoś bardziej profesjonalanego...

Doggi ja też Cie gonię z szyjką bo mam 5,3 :))) Będziemy razem się długo toczyć :)))

reklama
AZA jest to pocieszające ze nie jestem jedyną z szyjka mutsntem, choć moja to przesadxona ekstremalnie :p a jsk tobie się rodziło? Tez miałaś przenoszona? SN czy cc?

Do góry